Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Cinnamon cookie problem
 Post Postano: 13 sij 2016 00:04 

Imam problem sa Cinnamon cookie aromom, zapravo gotovom tekućinom. Znači mješam atmos lab cinnamon cookie na 5% u pink mule 50/50 18mg i tekućina je dobra za parenje nakon 3-4 dana i super je sve do nekih mjesec dana dok se aroma jednostavno ne počne gubiti, miris je još tu, ali okusa ni čmrč. Nije čak ni problem samo sa mojom tekućinom, ista stvar se desila i sa tekućinom od jednog "poznatog" mixera

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Cinnamon cookie problem
 Post Postano: 13 sij 2016 00:15 

catevs je napisao:
Imam problem sa Cinnamon cookie aromom, zapravo gotovom tekućinom. Znači mješam atmos lab cinnamon cookie na 5% u pink mule 50/50 18mg i tekućina je dobra za parenje nakon 3-4 dana i super je sve do nekih mjesec dana dok se aroma jednostavno ne počne gubiti, miris je još tu, ali okusa ni čmrč. Nije čak ni problem samo sa mojom tekućinom, ista stvar se desila i sa tekućinom od jednog "poznatog" mixera

Neke arome, odnosno komponente arome jednostavno tako reagiraju. Nije da nema okusa nego to nije okus koji očekuješ. Neko voli baš takav CC. Ja sam čekao minimalno 3 tjedna prije nego sam ga počeo pariti. Ništa mi nije valjao odmah ili nakon 3-4 dana.

I zasičenje igra ulogu. A da ne govorim koliko je atomizer važan za pojedine arome. Tako je CC možda jedina stvar koja u Ithaki ne valja nimalo. Ali je u Foggeru V2 fantastičan.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 00:36 
Moderator

Potvrdjujem Valterov post, nesto ima u tom Cc-u sto te totalno sjebe, ja sam ga pario i volio, ali morao sam to potrosit iznimno brzo, ako je ostajao cca 40 dana, mogao sam ga bacit..

Al nije to do toliko do liquida, nego do tebe

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 05:48 

Znači nema mi druge nego potrošiti smješano u manje od mjesec dana. Pario sam ga na RoseV2, Taifun, Subtank i NextGen i na genesisu je najlošije, ali to pripisujem meshu

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 08:35 

Meni je opet CC od Atmos Laba bio fantastican, poceo sam parit odmah isti dan, nije bilo nesto specijalno, ali nakon 3-4 dana je postalo stvarno odlicno za parenje, dva mjeseca sam pario taj okus i iz dana u dan sve bolje i bolje. Nakon evo skoro 5 mjeseci, probao bas neki dan tekucinu i nekako mi ima grozan okus, tocnije, ne pase mi nikako, poslao sam jednom kolegi bocicu i covjek kaze da mu je super. Izgleda da sam se ja ili zasitio ili da je nesto trece u pitanju.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 09:37 

sasha19_81 je napisao:
Potvrdjujem Valterov post, nesto ima u tom Cc-u sto te totalno sjebe, ja sam ga pario i volio, ali morao sam to potrosit iznimno brzo, ako je ostajao cca 40 dana, mogao sam ga bacit..

Al nije to do toliko do liquida, nego do tebe

Identično iskustvo sam i ja imao sa CC. Jer kad je odstajao, više mi nije pasao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 12:48 

Ostalo mi je u bočici cca 15ml, to poparim i neću ga mješati narednih mjesec dana pa vidim ponovo.

Sad moram naći neki drugi ADV a da je neka cookie

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 14:16 

ima nešto u CC okusu, uz cookie koji je predobar, i cimet, također, napravi se neki "3." okjus, nešto što smrducka i kvari doživljaj. pogotovo kad se pari na silici, tu je izraženije. Kad sam bio friški vaper, nisam to osjetio, pa sam se davio u CC, sada da. Znači kad odstoji bar 20 dana. Nije da je taj okus stalno tu, nego recimo 3-4 povlačenja ga ima, pa ga jedno vrijeme nema, pa je opet tu. Probao sam Tihomirov CC, Valterov (taj okus se pojavio nakon 5mjeseci stajanja, i sada svoj radim i nema baš cimet okusa :zu:. Ali zanimljivo, kada idem na driper parit, samo pol ml, tog smrada nema.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 21:31 

Sad da li je to problem zbog cookie dijela arome ili cimeta?

Dajte mi preporuku za neku drugu cookie aromu

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 21:47 

nisam našao bolji cookie od ovog.

Povratak na vrh 

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.