Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Tekućine okolica Poreča ili to negdje
 Post Postano: 12 svi 2015 15:14 

Zivili, ima ekipe tu na ovoj strani koja kupuje negdje tu ili možda neko radi doma, naime osto sam suh jer mi nešto zapelo u pošti pa reko da pitam da nesto tu uzmem dok mi ovo ne dodje.?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Tekućine okolica Poreča ili to negdje
 Post Postano: 10 pro 2015 23:27 

malo kasno odgovaram na post, ali pošto sam ti i ja tu iz okolice Poreča pa da se javim jer ni ja neznam di u istri imaš za kupit tekućine osim u Kauflandu u puli di drže dekang i od lique i nešto malo opreme koja je podosta skupa. ja naručujem od tihomira u zadnje vrijeme kts tekućine koje su stvarno prva liga a u kriznim situacijama Kaufland Pula ili možeš naletit na nekoj benzinskoj kao što sam ja naletio u Labinu na neku talijansku ja mislim da se zove DEA i imaš možda 2 vste. ako si ti naletio na neko novo mjesto sa opremom javi. pozz.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Tekućine okolica Poreča ili to negdje
 Post Postano: 11 pro 2015 22:46 

gogim je napisao:
malo kasno odgovaram na post, ali pošto sam ti i ja tu iz okolice Poreča pa da se javim jer ni ja neznam di u istri imaš za kupit tekućine osim u Kauflandu u puli di drže dekang i od lique i nešto malo opreme koja je podosta skupa. ja naručujem od tihomira u zadnje vrijeme kts tekućine koje su stvarno prva liga a u kriznim situacijama Kaufland Pula ili možeš naletit na nekoj benzinskoj kao što sam ja naletio u Labinu na neku talijansku ja mislim da se zove DEA i imaš možda 2 vste. ako si ti naletio na neko novo mjesto sa opremom javi. pozz.

Jesam imam broj od decka saljem na PM.

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club