Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pomoc oko steepa
 Post Postano: 11 stu 2015 12:27 

ma koliko citao i koliko ljudi pisali da je "steep" zapravo toliko jednostavam,sto vise citam, postaje kompliciraniji. :kuc:

glavni cilj je ovog eksperimenta rijesiti se parfemskog mirisa i okusa, te pojacati aromu.

vocna tekucina mi sad vec stoji na mracnom i hladnom mjestu oko 5 dana. Radio sam i vruce kupke kako bi ubrzao proces, te otvarao kapicu da izade taj parfemski stih. Dosta ljudi spominje da ako se osjeti taj parfemski dio da se ostavio bocica bez kapice ali ne duze od 12h. Dal se to misli na dnevnoj bazi ili na cijelokupni steep (npr. 7dana).
Također sam naisao na informaciju da ljudi ne zatvaraju bocicu kako bi se potpuno rijesili parfema ali da se znacajno gubi na aromi!?(sto ima logike).

Kad sam ostavio otvorenu bocicu smanjio se parfemski okus ali je i dalje prisutan,nakon sto sam zatvorio bocicu i ostavio je preko noci, te se ujutro probudio da je "posnjofam" opt se vratio onaj ubitacni parfem. Tekucina je TPA.
Neki spominju stavljanje bocice u mikrovalnu na 10 sek. !?

Kako vi postizete punocu okusa bez tog parfema jer bum izludio s tim. :angry_shake:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: pomoc oko steepa
 Post Postano: 11 stu 2015 12:45 
Moderator

pretpostavljam da svaki dan promućkaš tekućinu...ili očekuješ da to izađe samo od sebe? :D Isto tako, nekim aromama jednostavno nema pomoći...recimo, skoro sve Flavor art arome :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 12:46 

koji tpa okus?

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 12:51 

fek0 je napisao:
pretpostavljam da svaki dan promućkaš tekućinu...ili očekuješ da to izađe samo od sebe? :D Isto tako, nekim aromama jednostavno nema pomoći...recimo, skoro sve Flavor art arome :D

svaki dan muckanje,kupka i provjetravanje. Zato i ostajem zbunjen, malo se smiri parfem pa opet evo ga nazad :minus:

mislim da se popisam u bocicu i da malo provjetrim, predpostavljam da bi bilo manje parfema nego ovo sad :joj:
zato trazim pomoc jer bum poludio, sad imam filing ko da je promasaj radit vlastite tekucine jer kad pogledam usporedbu s mojim tekucinama i tekucinama sto sam dobio na poklon od ekipe iz etekucine.eu nebo i zemlja :fla:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 stu 2015 12:54 
Moderator

Zato ja ne radim nista nego kupim deci za 150kn i traje mi duze od mjesec dana..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 12:55 

buje3000 je napisao:
koji tpa okus?

jabuka i ljesnjak,

jabuka je puna parfema,al puna...
okus je kao da radis onaj "donin" sok od jabuke za razrijedivanje i stavis ga sasvim malo,pre malo, i imas dozivljaj ko da se osjeti vise voda nego aroma, naravno na izdahu je okus parfema iz dubrave :kinta:

dok miris nakon provjetravanja je cist solidan i imas osjecaj da ce biti dobra tekucina,al slijedi razocarenje.

ljesnjak npr. nema toliki parfemski okus al opet kad pogledam nema niti okus ljesnjaka,ko da paris cistu bazu :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 12:59 

dal bi bilo pametno da se pusti na 1-2 dana mozda i vise da stoji bez kapice ili bu to zeznulo aromu, te dal da probam ovo s mikrovalnom ili ne :dado:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 13:00 
Moderator

pazi nega...jabuka...koja jabuka? to je kao da kažeš da si kupio volkswagen...svaka aroma im je potpuno drugačija...od postotka do kvalitete. Ako se radi o Green Apple....da....to je takva aroma :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 13:00 

fek0 je napisao:

fek0 sad si me bas obradovao s ovim djelom za FA arome,a jos sinoc narucio DS i cigar passion, :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2015 13:02 

fek0 je napisao:
pazi nega...jabuka...koja jabuka? to je kao da kažeš da si kupio volkswagen...svaka aroma im je potpuno drugačija...od postotka do kvalitete. Ako se radi o Green Apple....da....to je takva aroma :D

pogodio si, zelena jabuka.

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club