|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:43. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 29 sij 2015 00:52 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Nemoj se naljutiti ali u frižideri se drži lako pokvaljiva hrana a ovanasa kemija to je kao da parfem staviš u frizer, razlog?????
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 29 sij 2015 01:06 |
|
|
|
Zato sto je biljni glicerol (VG) jestiv i stavlja se recimo u torte i kolace... Dakle kvarljiv je Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 29 sij 2015 01:26 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
VG, PG i baze se mogu i ne moraju držati u frižideru.
Gotove tekućine i arome se ne drže u frižideru jer neke arome ili komponente aroma ne podnose dobro hladno okruženje. Isto tako se ne drže na suncu, ne kuhaju se ili bilo kako toplinski obrađuju. Dok je "obrada" gotovih tekućina u ultrazvučnim čistačima samo beskorisna, kuhanje je potencijalno i stvarno štetno po arome. PG i VG s time nemaju puno problema dok se ne pretjeruje.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 29 sij 2015 11:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rain je napisao: ne pricamo o parenju nego o skladistenju tekucine preporucena temp cuvanja tekucine je do 25 stupnjeva ja svoje sve tekucine, baze i arome drzim u frizideru, vani mi je jedino jedna bocica od 20ml koju koristim
ako mjenjam aromu bocica ude u frizider i druga se vadi van i nikada nemam problema sa niti jednom tekucinom, pa ni infamous koja se spominje ovdje Gledaj na to ovako, tekucine od proizvodnje preko skladistenja i transporta, pa do ducana i konacne prodaje su u nekontroliranim uvjetima. A sve to traje nekoliko mjeseci. Bocu PG-a s datumom proizvodnje 24.6.2010 cijelo vrijeme drzim u cosku sobe i bas nista joj ne fali. Kada sam krenuo na godisnji zamijesao sam malo vise liquida ˝da ne sfali˝. Tri tjedna je stajala u sobi u kojoj je i nocna temperatura 33°C. Nakon toga je stajala cijelo vrijeme doma na sobnoj temperaturi. I sad kad tu bocu dovrsavam nakon 6 mjeseci i dalje je itekako upotrebljiva. Hladnjak usporava starenje i zato u njemu cuvam arome stare preko 5 godina. Upotrebljive su makar su izgubile dio arome. Sto nije nuzno lose. A veci dio arome su izgubile jer su u polupraznim bocicama. I sad mi trebamo pricati o tekucinama koje nisu dobre osmi ili deveti dan !?! HALO !!! 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Postano: 29 sij 2015 15:36 |
|
|
|
Sva sreća pa 99% ljudi ne stavlja svoje tekućine u nešto jako toplo kad steepa. Ja nikotin držim u hladnjaku, a gotove tekućine u ladici.
Poslano sa mog HUAWEI P6-U06 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
matawww
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 16 vel 2015 00:22 |
|
|
Samo da kažem da i ja parim infamous tekućine i samo riječi hvale imam... Papa Smurfs je po mome ukusu najbolja voćna tekućina koju sam probao, creaminal odličan a Gold mz za svaku pohvalu, mada nisam ljubitelj duhanskih okusa... Naravno, svatko ima svoj ukus. Tko nije probao, nemože profulati! 
_________________ iStick 50W Vamo V5 IPV 4S Magma RDA Delta II
|
|
 |
|
 |
|
PeachWize
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 21 vel 2015 03:39 |
|
|
|
Probao vecinu tekucina iz asortimana,Midget Fetish i Creaminal su mi odlicne,jedne od boljih opcenito sto sam probao. Narucivao 30 ml bocice,i moram priznat da nisam primjetio promjenu u mirisu/okusu/kvaliteti parenja ni nakon duzeg vremena,i ne,ne drzim ih u frizideru. Sto se tice dodanih boja,nisam siguran kako se osjecam zbog toga.Naravno vise bi volio tekucine istog okusa/kvalitete bez dodane boje,ali s druge strane dok sam dimio Walter,nije me interesiralo kakve su sve kemikalije unutra,bilo je vazno da se dimi.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 21 vel 2015 08:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
PeachWize je napisao: Naravno vise bi volio tekucine istog okusa/kvalitete bez dodane boje,ali s druge strane dok sam dimio Walter,nije me interesiralo kakve su sve kemikalije unutra,bilo je vazno da se dimi.  Po ovome se vidi do koje mjere smo svi po redu razmazeni.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Infamous? (mtm) Postano: 26 vel 2015 14:39 |
|
|
I ja se mogu pohvaliti da sam konačno probao sve njihove neduhanske tekućine i samo riječi hvale imam. Taman dovoljno slatke,a opet ne preslatke,aroma intenzivna ali ne toliko da boli glava. Što bi se reklo,taman. Što se boja tiče,meni se to baš sviđa,ti neonsko kričavi tonovi. Možda zato i preferiram szirup i šmurfa  I da,ne držim ih u frižideru,nego u ladici na sobnoj temperaturi.
|
|
 |
|
 |
|
themith23
|
Naslov: Postano: 12 ožu 2015 00:41 |
|
|
|
Pa moje tekucine su prosle sve zivo,od hladne sobe(koju grijem samo kad sam u njoj,a to je navecer od 20h) do prozora kroz koji direkt sunce pici na stol na kojem stoje bocice,pa do temperatura od preko 30(kad zaboravim ugasit grijanje u sobici od 5+/- m2) i nikad nisam osjetio nikakve promjene sa tekucinama. Mozda ja nemam tako istancan ukus,ili okus kako god,kao neki. Uglavnom,cini mi se da su to sve nebuloze i gluposti.Frizideri i neznam sta jos. Tekucine od Infamousa koristim vec duze vrijeme i to samo njih(nismo skolski prijatelji,rodjaci ili nesto slicno) Za sad nisam nasao nista lose u njima...
Poslano sa xperia z
_________________   Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 11:43. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |