| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 12:41 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Fosna je napisao: Napr. 2,5ml 36% PG baze + 7ml VG +0,5ml arome (5% što će možda biti i slabo izražena aroma) = 10 ml 9mg-ramske 30/70 (PG/VG) tekućine Aha... Ja sam računao samo čistu bazu bez arome pa će na kraju ispasti i malo više od 10ml za onoliko koliko dodam arome. Planiram raditi u kapima sa aromom pa bih stavio nekih 7 kapi pa bi to trebalo biti oko 2,5% a ne 5% pa postepeno dodavati još arome ako mi bude slabo.
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 12:59 |
|
|
|
Molio bi za pomoć: Za početak miksanja trebam: bazu 0% - uzet ću od Kemiga 1L PG i 1L VG (Ph.Eur.a kako je Kinta napiso da treba pisati) - smučko pola-pola pa dodao nik bazi. arome FA - SM
nikotinsku bazu 36mg ili jaču - tu je upit ! Uzeo bi sa nekog web shopa bazu koja se lijepo slaže sa FA aromama. Znam da bi bilo najbolje uzeti FA bazu ali sam vidio dosta povoljnije cijene drugih baza, samo neznam koje preporučate?
Za NicVape baze piše na forumu da su ok ali nema (valjda) način plačanja Paypalom Za Inawerine baze (ako se dobro miksaju sa Fa aromama) neznam koju uzeti ima ih više vrsta na shopu Za ostale baze neznam a ima ih sigurno još vrsti! Kineze nebi!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 13:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
oli je napisao: Kineze nebi! Razumijem ja tebe da ti nebi, ali vecina toga je iz Kine. Tako da mozes samo birati hoces li platiti vise ili manje za istu robu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 19:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
oli je napisao: Molio bi za pomoć: Za početak miksanja trebam: bazu 0% - uzet ću od Kemiga 1L PG i 1L VG (Ph.Eur.a kako je Kinta napiso da treba pisati) - smučko pola-pola pa dodao nik bazi. arome FA - SM
nikotinsku bazu 36mg ili jaču - tu je upit ! Uzeo bi sa nekog web shopa bazu koja se lijepo slaže sa FA aromama. Znam da bi bilo najbolje uzeti FA bazu ali sam vidio dosta povoljnije cijene drugih baza, samo neznam koje preporučate?
Za NicVape baze piše na forumu da su ok ali nema (valjda) način plačanja Paypalom Za Inawerine baze (ako se dobro miksaju sa Fa aromama) neznam koju uzeti ima ih više vrsta na shopu Za ostale baze neznam a ima ih sigurno još vrsti! Kineze nebi! U svakom slučaju počni sa 36 mg bazom koju razrijediš sa vg/pg kombinacijom na koncentraciju koja ti odgovara, samo pazi da svi mixevi i baze dovoljno odstoje. I da sve je to iz Kine, samo su etikete Američke, Europske, Kineske, ove, one ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 19:55 |
|
|
Kinta je napisao: oli je napisao: Kineze nebi! Razumijem ja tebe da ti nebi, ali vecina toga je iz Kine. Tako da mozes samo birati hoces li platiti vise ili manje za istu robu.  Čim sam napisao "kineze nebi" znao sam da to nema smisla. Niste mi rekli koje baza i gdje ?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 20:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
oli je napisao: Kinta je napisao: oli je napisao: Kineze nebi! Razumijem ja tebe da ti nebi, ali vecina toga je iz Kine. Tako da mozes samo birati hoces li platiti vise ili manje za istu robu.  Čim sam napisao "kineze nebi" znao sam da to nema smisla. Niste mi rekli koje baza i gdje ?  Za prvi puta uzmi ono sto je provjereno, znaci Sinisa. Nakon toga se moze isprobavati. Inaweru nebi preporucio ni susjedu koji me je tuzio da kradem struju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 21:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ja sam uzeo (jeftino) arome kojih su se forumaši htjeli riješiti. Cilj mi je bio vježbati uz što manji trošak. Na kraju je ispalo da su mi tekućine izvrsne!! Nebi vjeroval kak su fine tekućine koje sam zamutiš. Sad na forumu prvo gledam u Kupujem/Prodajem tekućine. 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mix Postano: 23 srp 2013 21:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Repetitio mater studiorum est
praksa praksa i praksa, malo teoretskih znanja i puno rada i voalaaaaaa tu su rezultati.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
magnum11
|
Naslov: Re: Mix Postano: 24 srp 2013 00:53 |
|
|
|
@Kinta možda je offtopic al me zanima ono oko struje
_________________ Devil`s Marble Mod,Coddy,pokeljeni Evic za provjeru otpora...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 24 srp 2013 08:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
magnum11 je napisao: @Kinta možda je offtopic al me zanima ono oko struje  Dobar dan, dobar dan, mi smo iz elektre i moramo provjeriti brojilo, lampica, pa vrti se ... sve je u redu. Sto je bilo? Imate dobrog susjeda koji vas je tuzio da kradete struju. Na kraju pricam s ostalim susjedima o tome i ispada da je taj ˝dobri susjed˝ tuzio cijelo susjedstvo da kradu struju. Ako nekog ulove dobit ce nagradu, a ako ne nikome nista. Eto 
|
|
 |
|
 |