|
.
Sada je: 27 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sin93
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 16:04 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
nisam vam to trebo ni stavit.. ko ih kupuje, kupuje..
ali opet, kolika bi bila cjena medinog moda da plati pdv, fekine i Valterove tekučine da plaćaju pdv..?
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 16:31 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
|
Ja bi se samo bez kucanja ubacio i rekao, da se po ovom threadu vidi koliko su vaperi podijeljeni! Imamo forume VaperClub pa ECI, svaka grupa na Facebooku vodi svoju politiku (većinom otvoreni od strana prodavača) svako svoju pravdu tera na svoj mlin. Nismo za drugo nego da nam lupe poreze, zabrane prodaju i parenje u zatvorenim prostorima, zatvore sve dućane koji neće moći dobiti neznam kakve licence, i osude na kupnju sa Todorićevih prodajnih mjesta! Tek toliko!!
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 20:30 |
|
|
sin93 je napisao: nisam vam to trebo ni stavit.. ko ih kupuje, kupuje..
ali opet, kolika bi bila cjena medinog moda da plati pdv, fekine i Valterove tekučine da plaćaju pdv..? Da skrenem pozornost, moj mod se kupuje legalno i dobi se racun preko firme, plaćen pdv, carina i porez na dobit. Nemoras se opravdavat za cijenu liquida, sve se zna ko hoće znati.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 23:26 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
onda primi moje isprike.. nisam znao te sam primjer uzeo tebe, my bad
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 23:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Uopće ne shvaćam o čemu se ovdje raspravlja...sve je to stvar ukusa i mogućnosti. Meni nisu dovoljno fine da bih dao skoro 50kn za 10ml...20 bih dao bez razmišljanja (i dao sam). Nekome su možda najbolje na svijetu i nije mu žao dati lovu, nekome su bezveze i neće dati lovu...to vrijedi za sve na ovome svijetu, pa tako i za ove tekućine.
Još uvijek su bolje i kvalitetnije od liquid rejecta poput LOTJ bilo koje, koje mi imaju okus na stajsko gnojivo (koje nisam probao...ali mogu zamisliti kakav mu je okus).
S druge strane, bez problema sam davao 130kn za 30ml bilo koje Steam i Pipe Sauce tekućine, zato što su mi fantastične...
Ovo bi trebao biti topic gdje se stavljaju dojmovi o ovim tekućinama, a ne da se raspravlja o tome jel cijena visoka ili niska...imaju pravo staviti cijenu koju god hoće, a kupci imaju pravo odlučiti hoće li dati ili ne. Vrlo jednostavno.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 23:38 |
|
|
|
Ma sve pet.......već mi je postalo blesavo ljudima obijasnjavat zašto jedan ultramods Kosta oko 200eura pa naviše. Tko hoće hoće tko ne ne, ja od ovog ne živim jer da živim onda bi bio kruha gladan. Da ne trolam temu, postoji proces koji se mora odraditi da bi proizvod bio u konacnici dostupan kupcima, a sve to Kosta još dok kupac nije ni kupio proizvod.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
sioux
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 10 sij 2016 00:34 |
|
|
Na pitanje/ komentar o TH-u nitko osim nissera nije odgovorio, al zato su se svi opet našli komentirat cijenu. Došo sam pogledat jel tko odgovorio i vidio sin-ov post. Na takvo formiranje cijena sam alergičan, pogotovo kad dolazi od nekog tko svoj posao zasniva na "ljubavi" i želji da ljudima ponudi kvalitetu po povoljnim cijenama, od kad se pojavio. I baš zato što je parenje još uvijek " alternativa". Ne očekujem kineske cijene, al ovaj konkretan slučaj je pizdarija. @sasa Hvala na komentaru iz prve ruke, iznenadilo me da baš nikakav TH ne dobijam iz standardnog setupa, ni nikak drugačije. Na Rose-u, di mi se to još nije dogodilo. Čak i na duplo manje nikotina dobijem nešto. Zato sam i pitao tu za iskustva. Sad miksam tvoju Istrianu s Old Captainom, dobijem i taj TH, a uopće nije loše. Sry  . A kaj se tiče cijene, nisam tebe ni prozivao. Svoje mišljenje o tekućini sam odmah naglasio. Čak ne mislim ni da je ta nabavna velika, s obzirom kaj se sve prodaje.
|
|
 |
|
 |
|
sasa385
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 10 sij 2016 18:06 |
|
|
Pa nemam pojma kak da objasnim izostanak TH u tvom slučaju. Ili bilo kojem drugom.  Na Istriani i Ragusiumu je to primjetilo nekoliko ljudi dok neki vele da im je prejako. I tu se ja obično zgubim, nemam pojma zakaj je nekom normalno a nekom nije pošto se liquidi ne rade po bočicu već u rundama od 50L po mg i stoje 40 dana uz miješanje na mašinu, zicer nema jastučića nikotina ili sličnih problema osim malog odstupanja u snazi nikotina jer stoji 40 dana. A kaj se cijene tiče, liquid nije ni bio namjenjen za naše tržište već za distribuciju ili ti distributere. Moram ja nekaj uzet, distributer nekaj pa na kraju i trgovac nekaj. Cijena za 5000 komada ostavlja jako puno prostora za zaradu i distributerima i trgovcima a cijena od 18 eura je normalna za većinu zemalja. Čak vele da je jeftino. Kaj se ljubavi tiče, jedno je kad se nečim baviš uz posao a drugo je kad ti je to posao. I ne pravdam se, iznesem svoju stranu priče kad već pričamo, nemam kaj skrivat pa eto. @Danko1975 Kod nas na grupi je primjerice strogo zabranjeno bilo kakvo reklamiranje. Uglavnom, niti jednog trgovca nema više na grupi dok se proizvođači uglavnom pridržavaju pravila i pričaju o svojim proizvodima samo ako ih neko pita. Moje mišljenje je da ono kaj radiš za novac treba odvojit od onoga što smatraš hobijem ili načinom života ili kak god. Ja osobno nemam apsolutno nikakvog interesa na HR tržištu niti sam imao, a bogami me ni ne zanima kaj se prodaje tiče. Tu sam od 2011 otkad se bavim sa modovima i liquidima prodal 0.5% i to uglavnom ispod cijene.  Jedini interes mi je da nas ostave na miru i da ovi zakoni kaj se spremaju ne budu prestrogi. I sad nebum niš pisal jedno mjesec dana, otpala mi ruka. 
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 10 sij 2016 20:59 |
|
|
Glupo je komentirati cjene. Takve su kakve su. Meni je tekućina koju sam probao odlična. Nekome je puno. Meni je npr žao love koju sam dao za epipe mods grenadier juice jer je jedan od odvratnijih koje sam pario,ali neću sad reći da je precjenjena. Platio sam i više za juice jer mi je bio dobar (20 ml za 16 GBP). Shvaćam da živimo u ovoj vukojebini di ljudi nemaju love i da netko tko pari u subohmu skuri ovih 30 ml u 2-3 dana. Ali ovdje na forumu bi barem trebali razmjenjivati dojmove o tekućinama,komentirati aromu,taste i aftertaste,th i količinu pare,jel neka tekućina bolje paše uz kavu ili poslje odojka i gemišta On topic,nadam se da će čupavaca i dalje bit kod nas na tržištu. Otkriće mi je i definitivno all day vape. Also,budući da je na topicu i tvorac tekućine,ima li kakve šanse da u nekoj budućnosti idu i u većim flašicama? Znam da u SADu dosta proizvođača standardno nude i u 60/120 ml.
|
|
 |
|
 |
|
sasa385
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 11 sij 2016 09:43 |
|
|
|
Pa ima, u praksi radim kak mi distributer naruči. Za sad sam samo u par fizičkih dućana po Amerikama i Malezijama bio ali od ovog mjeseca prelazim na distribuciju pa sve ovisi o narudžbama. A za naše budem ovak po "popularnim" cijenama kaj ostane jer uvijek napravimo više za svaki slučaj. Ovo sa MTM-om mi je bio zadnji pokušaj ikakvog posla u HR, propalo i to je to. Meni je samo bitno da mi papiri štimaju i dok se mom frendu da zajebavat sa prebacivanjem love ja bum nudio za 60 kuna 30ml kad neš ostane, samo za HR, kad on veli da nemre više morat ću prestat. A da posebno radim nekaj za na crnjaka to mi se neda.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |