Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 159 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Infamous? (mtm)
 Post Postano: 26 sij 2015 13:26 
Moderator

Oni kojima se sviđa...recimo...Štrumf, dali bi ste prestali kupovati tekućinu/aromu ako ne bi bilo boje u njoj? Vjerujem da ne bi...aroma je bitna, a ne izgled. Ovako bi ste dobili, pretpostavljam, žućkastu tekućinu identične arome, ali bez nepotrebne boje...

Da ne bi ispalo da sam licemjer, volim Scorpion Blood / Radiator Pluid koji su ofarbani zeleno (nisam siguran jel' absinth aroma sama po sebi zelena ili dodaju boju...vjerujem da dodaju boju), ali to su tekućine koje su specifične i nemam drugog izbora.

Ovo nije takva tekućina.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2015 20:27 

Ovo mi je prva ofarbana tekucina, i iskreno, radije bih da nije ofarbana iako izgleda cool u prozirnom tanku. Al da, sve kaj ne treba u liquid, nema kaj tam raditi :D

Uglavnom, isprobao sam tekucinu (smurf), i na 5% je meni super. Nije preintenzivna, taman. Na 9 mg 50:50 PGV.
Okus vocno/candy/gummy bears mix. Lagano slatkasta i lagano kiselkast vocni okus.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 sij 2015 23:03 
Moderator

uzmes plavi tank i onda si cool.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 27 sij 2015 10:40 

fek0 je napisao:
uzmes plavi tank i onda si cool.

Ma tak mi je svejedno za boje lol.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 16:51 

Prethodno sam pisao kako su me oduševile ove tekućine (i stvarno jesu) pa sam odlučio kupiti tekućine u iznosu od 30ml - rekoh - jeftinije je na količinu kad su mi već tako dobre!

I tako sam si piknuo taxi 3 i creaminal od 30ml. Sav ushićen, napravio novi grijač i udarao po tekućinama tako 7 dana... Međutim, 8. ili 9. dan na friški novi grijač ulijevam creaminal i osjećam da to više nije ista tekućina! Eke buraz, nekaj tu ne štima! Srčem ko lud - reko 100% je do novog pamuka, nek se malo upije bit će bolje. Kad ono kakica - otvaram bočicu u kojoj je ostalo još 10ak ml tekućine i gle stvarno - tekućina je poprimila sasvim drugi miris i okus koji nema veze s početnim stanjem!

E sad - zanima me jel to možda utjecao moje "skladištenje" tih tekućina. Inače držim ih u sobi u kojoj su mi starci (još davnih dana) ugradili dodatne radijatore jer nikad neznaš, možda se Sibir preseli u Zagreb, pa sam zimi eto u gaćama i još uvijek mi je vruće!! I neznam kolko svijetlo utječe na njih, ali nisu u tamnom prostoru!

Ps. Taxi 3 je zadržao svoj originalni okus iako mrvicu slabijeg intenziteta (možda i griješim). Pa me zanima kak je to sve moguće?

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 17:00 

tekucine drzi u frizideru, a ne u sobi, pogotovo ne u sobi na visokoj temperaturi

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 17:09 

kamix, znam šta radiš, hoćeš ovih 5 ml, što sam si ostavio da što prije potrošim, pa naručim ponovno, neće moći, :beljise_har:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 17:37 

vjeko86 je napisao:
kamix, znam šta radiš, hoćeš ovih 5 ml, što sam si ostavio da što prije potrošim, pa naručim ponovno, neće moći, :beljise_har:

Priznajem - Ništa nisam razumio :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 23:45 
Administrator

kamix je napisao:
E sad - zanima me jel to možda utjecao moje "skladištenje" tih tekućina. Inače držim ih u sobi u kojoj su mi starci (još davnih dana) ugradili dodatne radijatore jer nikad neznaš, možda se Sibir preseli u Zagreb, pa sam zimi eto u gaćama i još uvijek mi je vruće!! I neznam kolko svijetlo utječe na njih, ali nisu u tamnom prostoru!

Ubuduce kad paris zavuci se u hladnjak i za svaki slucaj iskljuci zaruljicu u njemu. Tako ce tekucina imati optimalne uvjete, hladno i tamno.

Jebote kak onda dalmatinci pare kad se ljeti i noci temperatura jedva spusta ispod 30°C :angry_shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2015 00:18 

ne pricamo o parenju nego o skladistenju tekucine
preporucena temp cuvanja tekucine je do 25 stupnjeva
ja svoje sve tekucine, baze i arome drzim u frizideru, vani mi je jedino jedna bocica od 20ml koju koristim

ako mjenjam aromu bocica ude u frizider i druga se vadi van i nikada nemam problema sa niti jednom tekucinom, pa ni infamous koja se spominje ovdje

slika

Povratak na vrh 

[ 159 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club