| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 26 svi 2013 15:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MadMax84 je napisao: ja sam zamijeso ono sto meni pase i trazio misljenja ljudi koji su voljni podjelit svoja iskustva kao sto cu i ja podijeliti svoja sa vremenom novim ljudima, barem mislim da tome forum sluzi?a za sve koji zele uštediti su sada fanatici?  MadMax ti si kandidat broj jedan za otegnut papke od nikotina. Vec sam te upozorio da pazljivo citas sto je vec pisano i da primjenjujes tudja iskustva dok ne steknes svoja. Ali ti od svega si zakljucio samo da smetas ovdje i dalje peres po svome. Jos jednom i sad stvarno zadnji put: Zamijesaj SAV nikotin u glicerin i tako napravi bazu koja ti odgovara. Od takve baze radi tekucinu s aromom koja ti pase. NE MIJESAJ flasicu po flasicu ako nemas osigurano grobno mjesto. Ako ovo ne pomogne ja odustajem od tebe.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Mix Postano: 26 svi 2013 17:18 |
|
|
|
ko je reko da mijesam flašicu po flašicu? naravno da sam zamijesao sav nikotin i jos sam živ
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Mix Postano: 26 svi 2013 17:50 |
|
|
MadMax84 je napisao: ko je reko da mijesam flašicu po flašicu? naravno da sam zamijesao sav nikotin i jos sam živ Svi smo sretni da si se javio  malo smo strepili  Max je neunistiv 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 08:57 |
|
|
|
Ako je netko u zadnje vrijeme pitao ove u KEMIGU kad dolaze PG baze za koju piše na webshopu da dolazi za 2-4 tjedna nek javi. Jel ima još negdje za naručiti PG (i VG) ? E da pitam još nešto: za VG ne piše da je ph.Eur kao šta piše za PG, ima to veze ?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 09:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
oli je napisao: E da pitam još nešto: za VG ne piše da je ph.Eur kao šta piše za PG, ima to veze ? http://kemig.kosarica.hr/index.php?rout ... ct_id=1268http://kemig.kosarica.hr/index.php?rout ... ct_id=1290Ovo su linkovi za VG non ph.Eur i ph.Eur. Zanimljivo je sto u prvom linku pise biljni a u drugom propilen. Naravno net je pun gresaka i maher za baze podataka koji je ovo pisao nema pojma o kemiji ... i nije ga briga. Bilo sto napisati u vezi ovoga granici s vidovitoscu i najbolje je pitati direktno tetu u Kemigu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 10:05 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Evo jedno brzo pitanje za vas znalce u mixanju. Naručio sam bazu PG 36mg. Planiram raditi 30/70 PG/VG bazu od toga. Da li je bolje prvo u PG staviti aromu u pustiti da sazrije pa onda dodati VG ili napraviti kompletnu bazu pa na kraju dodati aromu?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 10:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Evo jedno brzo pitanje za vas znalce u mixanju. Naručio sam bazu PG 36mg. Planiram raditi 30/70 PG/VG bazu od toga. Da li je bolje prvo u PG staviti aromu u pustiti da sazrije pa onda dodati VG ili napraviti kompletnu bazu pa na kraju dodati aromu? Sve je to isto, razlika je samo teoretska. Samo peri kako ti odgovara.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 11:33 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Još samo jedna napomena. Možeš dobiti najviše 9mg-ramsku bazu.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 11:52 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Fosna je napisao: Još samo jedna napomena. Možeš dobiti najviše 9mg-ramsku bazu. Kako misliš 9mg? 36*0,3=10,8 a to je skoro 11mg a ne 9. Tako nekako mi i paše iako planiram raditi u trećinama (1/3 PG i 2/3 VG što je oko 33/66) pa će biti malo jače. Kinta je napisao: Sve je to isto, razlika je samo teoretska. Samo peri kako ti odgovara. Nekako sam mislio kako PG bolje veže aromu na sebe da je bolja varijanta naknadno dodati VG a sve pripremiti u PG bazi. Dakako, to je teoretski kako kažeš.
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mix Postano: 21 srp 2013 11:58 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Napr. 2,5ml 36% PG baze + 7ml VG +0,5ml arome (5% što će možda biti i slabo izražena aroma) = 10 ml 9mg-ramske 30/70 (PG/VG) tekućine
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |