|
.
Sada je: 27 tra 2026 21:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sioux
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 31 pro 2015 12:21 |
|
|
|
Kakav vam je TH na tim tekućinama? Uzeo sam Istrianu, reko da se počastim. I je, fina tekućina 12mg u Roseu v2 na ss316 240C/30W apsolutno nikakav TH.. Ko da parim 3-6 mg. Na kanthalu 20 - 25w isto tak. Probao sam jos par razlicitih setupa, igro se s položajem coila - isto. Jedino nisam probao u driper natočit jer mi se više nije dalo. Zajebavo se jucer kroz cijeli dan s tim jer mi paše tekućina. Para , aroma sve štima, al TH ni za lijek. Nebi niš reko da je slab, il da inače parim 24mg. Tak da, sve super, fina tekućina, Five Pawns nisam probao kažu da liči, al nekaj fali. Čak sam pomislio da je na pakiranju krivo označen nikotin. Na kraju sam natočio svoj Old Cpt 12mg na pola Istriane jer mi se nije dalo opet slagat i ispalo je odlično. Kak treba, kaj se tiče TH, a i mix mi se sviđa.. hrvatski premium s kineskom konfekcijom.
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 31 pro 2015 14:39 |
|
|
|
Hm,možda ti fali th jer je tekućina 70% VG? Osobno,nikakvog th nije bilo,lagano klizi. Pario na 32W,clapton coil 0.5 ohma. Uzeo sam doduše 3 mg jer direkt u pluća vučem. Više manje sve te high VG tekućine imaju slab TH.
|
|
 |
|
 |
|
sioux
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 31 pro 2015 18:05 |
|
|
|
Inače sam na 70/30 tekućinama već dugo. Zato i pitam, uzeo sam ono što inače uzimam/ koristim. I slagao kak inače slažem. Čak sam se i više potrudio baš zbog toga. Pitam jel takva tekućina one koji su parili istu. Il je možda krivo pakirano, kaj ja znam. Znam da to nije neka teška suha duhanska tekućina, al opet me iznenadio potpuni izostanak osjeta u grlu prilikom uvlačenja pare. Th. Cak i za desert. I nekak mi se čini da dosta brzo odlazi tekućina. I to u Roseu na 0.7ohma i 20ak W, ne Aromamizeru ili sl. Mislim da je pisalo 10% vode na kutiji. Dosta.
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 08 sij 2016 20:54 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
eo za normalne pare ako ko oče probat.. 
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
sioux
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 01:25 |
|
|
|
Kad već pišem na ovoj temi i s obzirom kak se razvijala, moram komentirat. Teško je ne primjetit: Znači " tvornička" cijena s poštom za 30ml tekućine je 60kn, a puna cijena u jednom našem eminentnom dućanu koji ju kolko znam jedini prodaje, onda ispada 138kn? To znači premium na hrvatskom.. Ne kažem da tekućina nije fina, preporučio bi ju svakom da proba, al ne volim kad me se radi budalom
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 01:50 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
nije da ga branim, sam ih nisam nikad probo nit bi ih probo čak ni za ovih 60 sa poštom, no takva je marža+pdv+koje kakve gluposti davanja državi i tek onda njegova zarada.. kolika je i to me ne zanima, vidio sam temu i et. vidim da se kupuje i to kod nas, neko če uštedit
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 02:10 |
|
|
sioux je napisao: Kad već pišem na ovoj temi i s obzirom kak se razvijala, moram komentirat. Teško je ne primjetit: Znači " tvornička" cijena s poštom za 30ml tekućine je 60kn, a puna cijena u jednom našem eminentnom dućanu koji ju kolko znam jedini prodaje, onda ispada 138kn? To znači premium na hrvatskom.. Ne kažem da tekućina nije fina, preporučio bi ju svakom da proba, al ne volim kad me se radi budalom tvornicka cijena(nabavna kako se napisano) <> veleprodajna cijena <> maloprodajna cijena
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
sioux
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 12:40 |
|
|
|
Ne znam kaj bi ta nejednadžba trebala značit, al nabavna / tvornička/ veleprodajna cijena su ista stvar. Nije mi namjera raspravljat o tome, samo sam htio naglasit da se tu stvarno radi o priči s trenirkama koju je veljo_81 ispričo par stranica prije. I jer me takve smiješna balkanska ekonomija uvijek ispočetka bode u oči. Ne pričam uopće o proizvođaču ni o proizvodu.. Ja sam tekućinu kupio. I to po "normalnoj" cijeni. Inače ni nebi. Al post me razljutio i potaknuo na komentar. To je sve. Ne čudim se, to je kod nas nažalost normano i nemam namjeru raspravljat o tržištu, formiranju cijene, vrijednosti proizvoda, znoju koji je proliven.. Ja tu vidim jedino prodavačevu maržu koja je veća od 100%. Jedan od razloga zašto i kupujem većinom vani. I nebi ni spominjao da pol teme nije potrošeno na to i na kolko to kome vrijedi. Izgleda da prodavaču vrijedi više nego proizvođaču . Jadno, jer je riječ o jednom od najkvalitetnijih dućana kod nas od kojeg nebi očekivao takvu politiku
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 13:29 |
|
|
|
ne znam od kada je tvornicka cijena ista kao i nabavna cijena ili veleprodajna cijena. Brkas loncice zesce. Guglaj te pojmove pa vidi.
A osim ovih gore cijena ima jos par definicija koje se koriste u poslovnom svijetu (COGS npr)
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 09 sij 2016 15:05 |
|
|
|
nije da branim nekog ali nije marža 100%
prodajna cijena 138kn od toga odbij pdv 25% 103,5 kn nabavna 60 kn + poštarina koju kunu
tu se vidi da je marža 40ak kn 30ml tekućine 13kn marže na 10ml tekućine
tolika je otprilike i na drugim tekućinama par kn gore dole a naravno da ćeš uvodit nove tekućine na kojima ćeš više zaradit nego onima u ponudi
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 21:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |