a gle, uzmi si RY-4

idi po proizvođačima aroma na onoj stranici i traži arome ry4
s'camel od inawere ili od tino di milano je dosta slična ry4. zeznuto je šta ja neznam njemačke stranice, znam da flaywer i twisted flavours. ovaj sport nije takav da ti ja preporučim uzmi to i to i to će bit to. moraš isprobat da vidiš jel ti određena aroma dobra ili nije. vrlo teško da ćeš nać aromu baš tog ry4 koji si pario, da bar znaš proizvođača tekućine bismo bili malo bliže. imaš i TPA ry4 i ry4 asian, iry4 double, vapingzone/meiwei ry4, flavour art ry4...
samo ne posustaj u traženju arome koja će ti odgovarat. odi na podforum liquid i gledaj recenzije pa vidi što bi ti moglo odgovarat. onda utipkaš taj naziv u google i naručiš. mi u hrvatskoj imamo mtmstore i juicedoctor.eu koji su pokrili dobar spektar aroma i skoro pa i ne nabavljam od vani ništa. flaywer drži meiwei arome i mislim da ako naručiš recimo french pipe, old captain, exotic tobacco, cherry cigar da ćeš nać bar jednu dobru aromu koju ćeš češće parit. kako sam se načitao foruma u zadnje vrijeme mogu tio preporučit arome u kojima smo se davili prošlih godina pa ti izaberi best of
the perfumers aprentice RY4 double
meiwei (vapingzone) ry4, old captain, french pipe, exotic tobaco (island tobacco), cherry cigar, 555
flavourart ry4, cigar passion, s'camel
tako sam i ja kretao, i čitao recenzije i odabrao ove arome za među prvima koje ću probat i eto ostale su mi u tjednoj rotaciji već 3. godinu ih parim pa ti savjetujem da malo izgubiš vremena i nađeš nešto što misliš da će ti odgovarat
to su ti grijači