samo da se nadovezem proslog posta:)
malo da vidim dal je to normalno ili sam ja nekaj zeznuo.
Kak nas ima puno nestrpljivih (bar sam ja jedan takav) proslo je par dana i probao sam tu zamjesanu avoriu s 3mg nica

,s 3 razlicite arome svaka za sebe. (prvi put koristim nikotinsku bazu za DIY), e sad sve tri arome (CP,DS,kapucino) su apsolutno istog okusa jer samo sto osjetim je nikotin, kao da parim cistu bazu. Meni je jasno da to treba duze odstajati, u to nema dileme. Pitanje glasi dal ce doci do supstitucije okusa arome s okusom nikotina, odnosno dal ce se taj okus nikotina, s vremenom, smanjivati a arome povecavati, jer ne bi htio da okus nikotina prevlada aromu kao u trenutnoj situaciji.
Pitam to jer kod mjesanja s 0mg nica, aroma je (duhanska,kojoj treba mj. dana da dode do izrazaja)-bar tako pise, nakon 2 dana vec parljiva i puna okusa i zato me to buni. Naravno da aroma bez nikotina treba biti jaca, al sam ocekivao da s nikotinom na samom pocetku jacina arome ce biti bar 50:50 a kasnije da ce preci u omjer 90:10 u korist arome. trenutno je aroma: nic 0:100%.
znaci zanima me da li treba sad jos dodati arome ili ostaviti tako kako je pa ce doci do te "supstitucije", arome su miksane kako pise na netu CP 5kapi,DS 10kapi, kapucino 5% (50:50 3mg)
hvala na pomoci.