Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 36 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mystic juice
 Post Postano: 16 srp 2015 17:39 

Da vas informiram.

U Vaper na Savici su stigle Mystic Juice arome i Pink Mule baze.
Pa ko voli pomirišati prije kupnje, može prošetati do tamo.
Većinu ovoga kaj ste spominjali gore kao gotove sam vidio na polici, što gotove, što arome.
Možete pitati na:
01/5616-722
Lastovska 2

Uz Mystic Juice arome, ima gotovih (koje su trenutno na rasprodaji), Tottaly Green, neke pod svojim brendom (30ml 55kn u staklenoj boci s kapaljkom).

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 srp 2015 17:43 

Totally green :D nisam za njih cuo vec 3 god. Zbog njih sam prestao parit prije 3 god :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 srp 2015 17:45 

Reklama i antireklama :D

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2016 13:35 

Znam da je to subjektivno, al eto... koji postotak arome koristite kod miješanja tekućine?

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 vel 2016 20:52 

RED PASSION tko voli duhanske
podsjeca na real cigar od vaping zone al ne toliko jaka..

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 srp 2016 11:32 

Naletjeh na ova thread pa da ostavim svoja $0.02...

Već 2 godine, ako ne i duže, koristim Mystic Juice, maltene isključivo. Tu i tamo se zaletim u neki test, ali MJ je doma uvijek i pod obavezno.
Nisam ljubitelj duhanskih aroma, tako da nisam ni probao niti jednu, ali ove ostale sam, ja mislim, sve probao. Fenomenalne su, barem meni. Sad sam na Balrogu, na 35W sa TC na 275*C, plus Kanger mini sa 0.2 ohm grijačem (OCC). Ima pare koliko treba, čak i previše ponekad, a miris i aroma su stvarno fenomenalni. I meni koji parim, a i okolici. Već me brdo ljudi i po cesti i u bircu/restoranu pitalo što je to, vaper i ne-vaperi, dolaze kao muhe na... med ;)

Koristim 6mg, bočice po 30ml naravno. Dostava sa royalvapor.hr je brza i točna, a nije ni skupa kad uzmem po 5 bočica ili više - naručim ujutro prije 10h i idući dan mi je roba u rukama, s tim da i SMS dobijem i mail s brojem telefona dostavljača i prozorom od 3 sata u kojima će biti dostava - i uvijek i bude tako: kad vele 9-12, bude u tom periodu.

Iskreno govoreći, nije baš najjeftinija tekućina, 69kn za 30ml nije baš mukte, ali vrijedi. Rotiram okuse, svako punjenje stavim drugi okus, da se ne navikne nepce, i uvijek sam vrlo ugodno iznenađen. Stvarno za svaku preporuku. Sve voćne arome imaju točnu aromu, mekano, svileno se osjete, a ove "special" su jednako dobre.

Samo sam 2 puta "naletio", no to je samo moja greška: Green Fairy mi nikako nije legla, ne paše mi okus, a Arctic Ice je opako jak mentol. Brijem da nije ni predviđen za samostalno parenje nego za dodati kap-dvije u neki okus da se postigne onaj efekt sladoleda ili hlađenja. A ja nasuo pun tank - kašljao sam ko lud, apsolutno je (meni) nemoguće to pariti čisto. Ali velim - to su moje greške, nisu do proizvođača nikako.

Ukratko, desi mi se da neki vaper svrati, žali se na ove ili one tekućine, da nisu nešto, bzvz, a ja ga onda ispitam što mu paše od okusa, pa mu uvalim da proba MJ. I redovno, svi, bez iznimke, rašire oči, zinu, apsolutni wow-efekt, i traže cijenu, adresu, i hoće još, još, još...

Povratak na vrh 

[ 36 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club