|
.
Sada je: 08 svi 2026 07:35. | Zadnji put si ovdje bio: 08 svi 2026 07:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Untisumpora
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 06 ožu 2015 03:59 |
|
|
|
Evo mala recenzija 2 Royal Vapor Mystic Juice tekućine od strane jednog početnika. Napominjem, da je ovo čisti, subjektivni dojam, i da to uzmete u obzir prije ikakve odluke za kupnju, i komentara na recenziju.
RY4 Special: Fino. Okus duhana, sa mrvicom karamele, ili se bar tako meni čini. Uz to ima i neutralan miris.
Tobacco Red Passion: E, tu smo. Ovo mogu opisati samo ovako: Ajme majko i moja i Kristova što je ovo Bože sačuvaj. Ostadoh bez prijespomenutog RY4, i rekoh, ajde da i ovo čudo probam. Prva greška. Oprah protank, stavih novi grijač, pričekah da se natopi kako spada, i počnem da parim. Druga greška. Od okusa, koji nemogu objasniti osim po tome da mi je instantno digao želudac, do mirisa, koji je bliži sasušenom govnu prelivenim mačijim urinom, nego duhanu, koji je usto toliko intenzivan da sam morao otvoriti sve prozore u stanu. Čak i nakon detaljnog pranja tanka, i to dvaput, stavljanja novog grijača, nisam se uspio riješiti tog okusa u potpunosti. Ista stvar s mirisom, stan će da mi smrdi po ovom čudu slijedećih tjedan dana. Šteta 30 kuna što sam dao za ovo.
Dakle, da rezimiramo: Da li ću ponovno kupiti RY4 Special? Vjerojatno, sviđa mi se okus i miris. Ali Tobacco Red Passion nebih dao ni najgorem neprijatelju, dakle, nema šanse da ovo ikad kupim.
Plus proizvođaču za bočice koje koriste: Na prvu, pomislite da su pukli, jer im bočice nemaju onaj nastavak, ali dovoljno ih je okrenuti naopačke i stvar hoda.
Eto, to je to od mene.
Edit: Navedeno točno ime tekućina i ispravljene pravopisne greške.
Zadnja izmjena: Untisumpora; 06 ožu 2015 12:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 06 ožu 2015 09:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Untisumpora je napisao: Evo mala recenzija 2 Royal Vapor Mystic Juice tekućine od strane jednog početnika. Napominjem, da je ovo čisti, subjektivni dojam, i da to uzmete u obzir prije ikakve odluke za kupnju, i komentara na recenziju.
Tobacco Red Special: E, tu smo. Ovo mogu opisati samo ovako: Ajme majko i moja i Kristova što je ovo Bože sačuvaj. Ostadoh bez prijespomenutog RY4, i rekoh, ajde da i ovo čudo probam. Prva greška. Oprah protank, stavih novi grijač, pričekah da se natopi kako spada, i počnem da parim. Druga greška. Od okusa, koji nemogu objasniti osim po tome da mi je instantno digao želudac, do mirisa, koji je bliži sasušenom govnu prelivenim mačijim urinom, nego duhanu, koji je usto toliko intenzivan da sam morao otvoriti sve prozore u stanu. Čak i nakon detaljnog pranja tanka, i to dvaput, stavljanja novog grijača, nisam se uspio riješiti tog okusa u potpunosti. Ista stvar s mirisom, stan će da mi smrdi po ovom čudu slijedećih tjedan dana. Šteta 30 kuna što sam dao za ovo.
Eto, to je to od mene. Ajde molim te napiši gdje si kupio taj Tobacco Red Special jer koliko znam takva tekućina ne postoji , ali.... ako se radi o Mystic Juice - Tobacco Red Passion onda me jako čudi tvoje mišljenje, jer nisam još naletio na nekoga ko tvrdi da nevalja. Jedna od definitivno najboljih duhanskih koje sam probao, a velim i drugi se slaži s time, no, ogradio si si na početku, sto ljudi sto čudi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Untisumpora
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 06 ožu 2015 13:02 |
|
|
Ispravio ime tekućine-da, to je Tobacco Red Passion. Heb ga, recenzija pisana u 3 ujutro, i to još pod dojmovima. Da se razumijemo, moguće da je ovo loš batch, a na kraju krajeva, ako su informacije točne, nedavno su prebacili proizvodnju iz mađarske (ili je to bila UK) kod nas u Hrvatsku, pa se još uhodavaju. 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 06 ožu 2015 13:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ako nije ista kao i prije, ako se uhodavaju, onda je sramota da je tako nešto uopće izašlo na tržište, to nije opravdanje nadam se da je nisu upropastili
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
steeleye
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 07 ožu 2015 12:29 |
|
|
|
Probao Tobacco Red Passion prije jedno dva mjeseca i meni je odvratan.
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 07 ožu 2015 20:13 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Prije par mjeseci meni je bila dobra mislim da si naletio na minu ili su je kao sto je kolega već prije naveo SAD upropastili. Nek netko tko ju je probao nedavno napise koje slovo,pa da je prekrižimo kao opciju kupovine ili ne.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
weowaw
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 22 ožu 2015 01:56 |
|
Pridružen: 16 ožu 2015 06:50 Postovi: 27 Lokacija: Varazdin, Ivanec
|
|
Dali je tko probao prime 66 od mystic juicea?
|
|
 |
|
 |
|
Royal Vapor
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 28 tra 2015 12:39 |
|
|
|
Dragi forumaši!
Pokušat ćemo vam odgovoriti na nejasnoće u vezi Mystic Juice-a.
Mystic Juice se i dalje proizvodi u Mađarskoj (odakle originalno i potječe), a od prije 2 godine i u Engleskoj. Proizvodi koji se prodaju na hrvatskom tržištu se uvoze iz Mađarske. Sama prodaja je preseljena u Hrvatsku zbog zakona koji je u Mađarskoj stupio na snagu 01.06.2013. godine, a koji zabranjuje prodaju nikotinskih e-liquida.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 28 tra 2015 13:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
magyari su oduvijek bili malo....cudni
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Royal Vapor
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 25 lip 2015 15:46 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 svi 2026 07:35. | Zadnji put si ovdje bio: 08 svi 2026 07:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |