| Autor |
Poruka |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:20 |
|
|
Valter je napisao: dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Cilj ti je bilo pokazati da Nikad ne reci nikad. Za sada se drži gotovih baza ali drži otvorenu opciju. Znamo da si dosta skurio na opremu pa nije više par kuna u pitanju, ma ne,slazem se...al za svaki slucaj krenucemo sa gotovim baza,a kasnije kak bude...
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:20 |
|
|
spavle je napisao: medo0504 je napisao: dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Po vama,najbolja gotova baza i arome? da napomenem,samo duhanske arome igraju. probaj malo i vocne ima jako zanimljive kombinacije Ja gatam da će to probati negdje tokom 5 mjeseca parenja ...  vraze 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:21 |
|
|
ot.....jebate tekucina....prazna slama arome nigde...a stare ni kapi 
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:23 |
|
|
medo0504 je napisao: dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Po vama,najbolja gotova baza i arome? da napomenem,samo duhanske arome igraju. probaj malo i vocne ima jako zanimljive kombinacije probal sam nekolicinu,par od KTS,neki dekang...ugl nisu mi bas sjele...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 12 srp 2013 00:32 |
|
|
Znaci u 2 posta se zalis da nema arome. Ako ti atty sljaka kako bi trebao onda je stvar u bazi. Aroma se na nekim bazama osjeti puno slabije dok za druge treba puno manje arome. Za pocetak uzmi ducat gold,tobacco c,i canadyan type od inawere. Uzmi vpg power 50/50 bazu i imati ces arome kao u prici  15 kapi na 10 ml a poslije nadi svoj omjer.
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 12 srp 2013 14:06 |
|
|
damirdjg je napisao: Znaci u 2 posta se zalis da nema arome. Ako ti atty sljaka kako bi trebao onda je stvar u bazi. Aroma se na nekim bazama osjeti puno slabije dok za druge treba puno manje arome. Za pocetak uzmi ducat gold,tobacco c,i canadyan type od inawere. Uzmi vpg power 50/50 bazu i imati ces arome kao u prici  15 kapi na 10 ml a poslije nadi svoj omjer. 15 kakvih kapi i od kuda...dali iz pipete ili direktno iz bocice od arome??
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 12 srp 2013 14:23 |
|
|
Iz bocice ali ja imam stare iw bocice i sada sam dobio nove pa nisam siguran koliko je to ali idi sa 5% za pocetak pa vidi koliko ti pase. 5% po meni nije previse 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |