Strašno, ona pita za tekućine sa visokim postotkom VG-a a vi odmah prebacite na preveliku snagu.
Nekim ljudima PG smeta, ne kužim kako se nemožete pomiriti sa tom činjenicom. Ja ga isto nemogu pariti u postotku većem od 20-25%. Mislim mogu, al se osješam kao da turpije i žileti prolaze kroz grlo pa u puća umjesto pare, i što se duže forsiram to situacija postaje gora. Počnem gubiti dah, kašljem kao da imam tuberkulozu, astmu i 6 malih tumora na plućima i to je neovisno o vrsti atomizera, vrsti i debljini žice za grijač i o količini struje koju serviram atomizeru.
2 dana nakon što se prebacim na tekućinu sa višim udjelom VG-a, situacija se vraća u normalu.
Meni je problem što preguste tekućine se ovdje po zimi pretvaraju u želatinu kad udari -30°C pa moram stalno kemijati sa omjerima vode u vg-u.
Pyo, ako imaš volje i vremena, najbolje bit ti bilo kupiti gotovou nikotinsku pazu od Ping Mule ili nekog sličnog, mislim da Pink Mule ima u MTM-u, kupiš si par aroma i mješaš sama. Daj si malo vremena da detaljno proučiš gdje šta i kako i siguran sam da ćeš skužiti i sama da to nije nekakav bauk i da manje više svatko sa 3 čiste u glavi može mućkati za sebe.
Kasnije kad se ispraksiraš sa već gotovim bazama, kupiš izvana sama svoj nikotin, pg, vg i arome, i onda ćeš vidjeti šta znači ušteda