|
.
Sada je: 30 tra 2026 13:15. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 13:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: pomoc oko steepa Postano: 18 stu 2015 10:05 |
|
Pridružen: 02 ruj 2013 17:59 Postovi: 91 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Ja promućkam samo jednom prvi dan i gotovo, zatvaram, probam za 3 4 ili 5 dana, obicno se okus ne mijenja drasticno ili uopce niti nakon toliko tjedana (100%VG). Čak sam čitao da neke arome niti ne vole sumanuto mučkanje/provjetravanje, da ne govorim o toploj kupki koje tekućina u biti doživljava kao mučenje. Probao sam 20tak TPA aroma, jednostavno neke ne valjaju, druge valjaju. Ali sve su nekako umjetnije i po meni definitivno nekvalitetnije od recimo MBV (Mt baker vapor) čije bi ti voćne svakako preporucio. Recimo banana nut bread od TPA ili MBV, nebo i zemlja. Tako da po mom iskustvu, nebi se zamarao mučkanjem, kupanjem, provjetravanjem, već pripazio na postotak (rezao dodavao po potrebi), te također na tvom mjestu bi probao sa smanjenim udjelom PG-a, max 20%.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 13:15. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 13:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |