Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 159 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Infamous? (mtm)
 Post Postano: 30 kol 2015 22:52 
Moderator

Gle...to su voćne arome...mozes pariti odmah ili nakon dva dana ili nakon dva tjedna...kazem dva tjedna kao nekakav prosjek.
Duhanske moras duze cekati...treba im vremena.
Ili ti dopizdi i odmah pariš ak ti paše.

Potpuno je svejedno, daj vise shvatite da sve ovisi o tome sto vama pase, a ne sto vam netko drugi govori...ak ti pase odmah, onda pari odmah jebemu. Sve je stvar isprobavanja i nema magicne formule koju vi svi trazite, radilo se o aromama, gotovim tekucinama, modovima ili atomizerima...uzmes, probas, valja...ne valja bacis ili stavis negdje sa strane i probas nakon par dana...tjedana...mjeseci...ili prodas nekome kome se svidja.

Tko god misli da je parenje jeftino i da samo kupis i paris bez dodatnih troskova, taj se grdno zajebo...dok dodjes na ono sto ti pase, potrosis i vremena i novaca i zivaca...tek onda mozes stati i reći ok to je to...i onda vidiš još jednu aromu...pa još jedan atomizer itd...

Sto prije svi shvatite da je to hobby gdje većinu stvari treba sam otkriti (ljudi vam mogu dati samo opće smjernice), a ne nešto gdje će svi jedva čekati da vam kažu sve bez da se imalo trudite, biti će svima vama novima lakše i prestati će te se pjeniti na komentare iskusnijih članova.

Ne mislim izričito na tebe TypeR , već više pričam onako, općenito...svi bi htjeli sve bez truda...pitam se samo tko je šta rekao Kinti, Spavletu, Sopti, Valteru, Max_ZGu i ostalima...kurac im je netko rekao...kupili su žice, arome, baze, atomizere, modove i isprobavali i razmjenjivali informacije tko je šta otkrio...od vas novih ništa...ni prdnut nećete ako vam netko ne kaže koliko graha treba pojest za dobar prdež. Daj pojedi više taj yebeni grah...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 23:04 

Paaa ono, da :)
Ne kužim sad ovaj izljev bijesa. Pa baš zato kaj znaš koliko je teško doći do rezultata, trebao bi pomoći novima da se ne muče kao, npr. ti. Barem bih ja tako napravio, tj. jednog dana, kada sve naučim, budem pomogao novima. Sigurno.
U niti jednom trenutku nisam ništa loše pomislio protiv tebe, dapače, nemaš pojma koliko cijenim savjete. Bilo mi je samo čudno da si prije par dana rekao da ostavim 2 tjedna, a sada da mogu drugi dan, pa sam tražio da se razjasni.
Sad je jasno. Nažalost, razjašnjeno je na ne baš lijep način.
Hvala fek0 :hug:
Peace

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 kol 2015 23:12 

Zato sto su ukusi različiti i svatko ima drugačiji setup. Moras eksperimentirat i uz to pročitaj forum uzduz i poprijeko i youtube i sl. Kad sam počeo parit, uzeo sam vremena i prelistao sve stare teme, zajebao se sa i isprobavao sa hrpom attya, debljinama zica, modovima i sl.
Na kraju sam zavrsio na driperima i debeloj zici i ja presretan.
Samo strpljenja i volje

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 23:30 
Moderator

Ma nije bilo to usmjereno prema nikome određeno...puklo me pa sam napisao što mislim. Naravno da treba pomoći...ali kad netko po pedeset tisućiti put postavi jedno te isto pitanje, onda malo počneš preispitivati smisao svega.

Da. Napisao sam dva tjedna. Mogao sam napisati i dva mjeseca...tada je tekućina došla do nekog svog zenita i dalje možda sazrije još malo, ali ne dovoljno da bi se isplatilo čekati. Generalno gledajući, voćne trebaju puno kraće vrijeme sazrijevanja (neke uopće ne) od duhanskih ili kremastih tekućina.

Kada napišem dva mjeseca onda dobijem odgovor "pa ne bum valjda čekao dva mjeseca?!"

Gle...imam u podrumu tekućine stare godinu i pol...ako toj aromi toliko treba, jebiga, čekat ćeš toliko. I onda ćeš shvatiti da ti uopće ne valja...

ne znam jesi primjetio da sam napisao da stavljam 4% (čini mi se da je bilo toliko), a onda se netko drugi javio i rekao da stavlja 10%...to bi ti trebalo nešto reći o svemu tome...

Uzmite, pitajte, napravite i recite svoje dojmove...nemojte ko gorički titrati oko nečega tjednima i ispitivati jel bi piškili ili kakili :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 23:34 

sać ja vam reć... vako.... imam desert ship star 2 i pol... dvije i pol... DVIJE I POL... godine... na ubersobnoj temperturi... i nije se nis pokvarilo....

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 23:35 
Moderator

Rossi je napisao:
sać ja vam reć... vako.... imam desert ship star 2 i pol... dvije i pol... DVIJE I POL... godine... na ubersobnoj temperturi... i nije se nis pokvarilo....

to onaj stari od FA?

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2015 23:41 

fek0 je napisao:
Rossi je napisao:

to onaj stari od FA?

jashta :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 kol 2015 00:30 

Eto. A meni cherry cigar od VZa mora 2 mjeseca stajat da bi bio odlican. A nakon 4mj nevalja vise. I sad moram radit u manjim bocicama. French pipe mjesec i pol. Jest da je dobar i nakon 3 tjedna, ali... Ja ga bas takvog volim :D . driper u ruke i probavat, skuzit cete kad vam je najbolji, datum na bocicu i to je to. Nema druge

Opcenito gledano, duhanske trebaju cca 3 tjedna stajat da dobiju punocu okusa, vocne su ok drugi dan, desertne tjedan ako ne i manje.

Zadnja izmjena: buje3000; 31 kol 2015 00:33; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 kol 2015 00:32 

buje3000 je napisao:
Eto. A meni cherry cigar od VZa mora 2 mjeseca stajat da bi bio odlican. A nakon 4mj nevalja vise. I sad moram radit u manjim bocicama. French pipe mjesec i pol. Jest da je dobar i nakon 3 tjedna, ali... Ja ga bas takvog volim :D . driper u ruke i probavat, skuzit cete kad vam je najbolji, datum na bocicu i to je to. Nema druge

a meni cherry cigar od VZ aroma stoji u ubertemperaturi vec godinu dana i ista je :P

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 kol 2015 00:35 

Eto :)

Povratak na vrh 

[ 159 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club