| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 21:29 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
10-tak kn. A koliko košta baza sam znaš.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 22:04 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Valter je napisao: A koliko košta baza sam znaš. znam. isto tako znam da je nikotin opasniji od npr. cijanida i slicnih otrova..... i znam da se apsorbira kroz kozu isto ko voda u spuzvu..... bas da cu za stotinjak kuna tak riskirat.....necu.... da ne pricam ak ima djece u kuci...... pogotovo kad se sjetim da sam prije pol godine trosio malo manje od soma kuna mjesecno na dim...... kuzim mixanje svojih tekucina zbog pogadanja kolicine arome u bazi po ukusu, ali mixanje svojih baza s nikotinom ne kuzim i nikad necu kuzit ni probat zbog 100kn ustede na mjesec.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 22:23 |
|
|
|
nego kakvu opremu imate za mixanje
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 22:26 |
|
|
flux je napisao: Valter je napisao: A koliko košta baza sam znaš. znam. isto tako znam da je nikotin opasniji od npr. cijanida i slicnih otrova..... i znam da se apsorbira kroz kozu isto ko voda u spuzvu..... bas da cu za stotinjak kuna tak riskirat.....necu.... da ne pricam ak ima djece u kuci...... pogotovo kad se sjetim da sam prije pol godine trosio malo manje od soma kuna mjesecno na dim...... kuzim mixanje svojih tekucina zbog pogadanja kolicine arome u bazi po ukusu, ali mixanje svojih baza s nikotinom ne kuzim i nikad necu kuzit ni probat zbog 100kn ustede na mjesec. gle necu nikoga branit...ali njegov mix baze pušim par dana...i nema apsolutno nikakvih reakcija...živ zdrav koliko jesam i sve pet....da se treba biti oprezan treba svakako
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 22:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
medo0504 je napisao: nego kakvu opremu imate za mixanje PP ili PE-LD boce i još boca ... unaprijed pripremim odgovarajuće količine i onda samo pomiješam i poslije toga bacim rukavice u kojima sam to radio ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 22:50 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
medo0504 je napisao: gle necu nikoga branit...ali njegov mix baze pušim par dana...i nema apsolutno nikakvih reakcija...živ zdrav koliko jesam i sve pet....da se treba biti oprezan treba svakako vjerujem..... i znam da puno ljudi to radi i nikad problema.....ali vrag ne spav(L)a  ne napadam nit se pravim pametan il nekaj tak. samo velim da ne razumijem i ne podrzavam taj sport za par desetaka kuna ustede 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:09 |
|
|
a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Po vama,najbolja gotova baza i arome? da napomenem,samo duhanske arome igraju.
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:14 |
|
|
dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Po vama,najbolja gotova baza i arome? da napomenem,samo duhanske arome igraju. probaj malo i vocne ima jako zanimljive kombinacije
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:17 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Cilj ti je bilo pokazati da Nikad ne reci nikad. Za sada se drži gotovih baza ali drži otvorenu opciju. Znamo da si dosta skurio na opremu pa nije više par kuna u pitanju,
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: tekucine-homemade Postano: 11 srp 2013 23:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
medo0504 je napisao: dimnjačar je napisao: a sto ies,....ima flux praf...fakat se za par sto kn ne splati izazivat vraga,...dripali smo na pljuge do 1000 kn mjesecno..... sad par sto kn...mislim da se ne isplati... ok rijesili smo dilemu...gotove baze Po vama,najbolja gotova baza i arome? da napomenem,samo duhanske arome igraju. probaj malo i vocne ima jako zanimljive kombinacije Ja gatam da će to probati negdje tokom 5 mjeseca parenja ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |