| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 03 srp 2013 22:23 |
|
|
|
@Jvas01 odi u apoteku i trazi inzulinsku špricu .. ili obicnu od 1ml
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 03 srp 2013 22:27 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
ja imam ove od 12ml 
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 04 srp 2013 01:29 |
|
|
|
Htio bi se i ja okušati u miksanju liquida pa molim za pomoć. Kako je Kinta napisao za početak 1 korak. Molio bi da mi preporučite gdje naručiti bazu i arome. Inače trošio sam Dekang,a sad već duže vrijeme na Hangsenu PG-VG 70-30 (50-50) (desert, RY4, flu cured, captain..) 18 mg i stvaaaarno sam se zasitio tih tekućina. Niti jedna me više ne oduševljava. Znam da navedene tekućine nisu baš top kvaliteta ali su jeftine što mi je dosta važno (kao i svima nama) Volio bi sam nešto smiksati pa da budem opet hepyyyy! Zato molim za pomoć da si složim neku narudžbu za početak, recimo par aroma i nik-baze 18mg. Glede PG-VG nisam baš na čistu jer do sad nisam uspio probati čisti VG ili omjer gdje prevladava a vidim po forumu da se dosta pari. Lijep pozdrav ekipi.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 06 srp 2013 19:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Još jednom da ponovimo!
Pravljenje tekućine zahtijeva pažnje i vremena, ovo nije posao za nestrpljive.
Kada se složi tekućina, najbolje je ostaviti ju tjedan dana da odstoji, sazrije. Svježe smiksana tekućina treba vremena da se baza i aroma pravilno sjedine.
Ista aroma ima sasvim drugi okus u različitim bazama i na različitim koncentracijama nikotina.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 14 srp 2013 15:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
6 tekućina u produkciji ( drugi red, bočice po 30 ml ) i 6 u testiranju ( prvi red, bočice po 10 ml ) sada će to da odstoji barem 15 dana.  Baza, datum koliko je dodano koje arome ... sve je zapisano u tablicu.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
Zadnja izmjena: spavle; 14 srp 2013 15:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 14 srp 2013 15:40 |
|
|
|
Svaka cast na strpljenju i volji,ja sad vidim da sam bzvz uzimao aroma,10 sveukupno,ionako cu samo dvije tri parit koje su mi naj i jos jednu cekam koja ce mi bit za razbit..
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Kuharica za pocetnike Postano: 14 srp 2013 17:29 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
spavle je napisao: 6 tekućina u produkciji ( drugi red, bočice po 30 ml ) i 6 u testiranju ( prvi red, bočice po 10 ml ) sada će to da odstoji barem 15 dana.  Baza, datum koliko je dodano koje arome ... sve je zapisano u tablicu. 
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Pomoc sa prvim miksanjem Postano: 07 kol 2013 20:35 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Proucavam ovo vec neko vrijeme i ne cini mi se ko neka prevelika mudrost, jedino me muci malo gdje nabavit sastojke.. Planiro sam VG i PG uzet u Kemigu, ali ne znam od kud da uzmem nikotin kod nas, pa eto primam savjete ili otkupljujem od nekog ko ima viska  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pomoc sa prvim miksanjem Postano: 08 kol 2013 17:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dentex je napisao: Proucavam ovo vec neko vrijeme i ne cini mi se ko neka prevelika mudrost, jedino me muci malo gdje nabavit sastojke.. Planiro sam VG i PG uzet u Kemigu, ali ne znam od kud da uzmem nikotin kod nas, pa eto primam savjete ili otkupljujem od nekog ko ima viska  Sinisa ti ima 36mg baze pa mu se javi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pomoc sa prvim miksanjem Postano: 09 kol 2013 21:11 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Dentex je napisao: Proucavam ovo vec neko vrijeme i ne cini mi se ko neka prevelika mudrost, jedino me muci malo gdje nabavit sastojke.. Planiro sam VG i PG uzet u Kemigu, ali ne znam od kud da uzmem nikotin kod nas, pa eto primam savjete ili otkupljujem od nekog ko ima viska  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Nikakva mudrost. Samo pedantnost i strpljenje od pripreme do kušanja i bilježenja. Jednom kad se savladaju osnove, vjerujem, možeš biti puno opuštenjiji. Moraš znati točno što pariš, koliko staro i probati na raznim watažama. Zabilježiti dojmove i nastaviti dalje. Vjerujem da neću skoro preči na miksanje raznih aroma. I čiste arome traže dosta vremena.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |