| Autor |
Poruka |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 20:46 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
probaj nabaviti mikser za nes kafu,ima ih jeftinih samo tako možeš dobro izmješati da ti ne ostanu džepovi neizmješanog nikotina jesi probao oprati grijač i raditi dry burn od toga zna isto poći grlo,ako je prljav grijač
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:01 |
|
|
kavasaki je napisao: probaj nabaviti mikser za nes kafu,ima ih jeftinih samo tako možeš dobro izmješati da ti ne ostanu džepovi neizmješanog nikotina jesi probao oprati grijač i raditi dry burn od toga zna isto poći grlo,ako je prljav grijač Dobar savjet,ali nije li to već granica normalnog? Mikser za nikotin da ne ostanu džepovi i slične stvari...?!?! Trebalo bi biti dovoljno dobro protresti,ovo sa e-cigaretama već graniči sa fanatizmom,kad bi skupio svu takvu "mikser" opremu mogao bih ispuniti garsonjeru od 30 kvadrata jbt koliko svega već imam (e-baterije,oprema za iste,clearovi sto vrsta,punjači,tekućine,oprema za miksanje,blabla...),netreba komplicirati! ...i naravno da uredno čistim grijače/clearove + dry burn.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:06 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
MorpheusX je napisao: Dobar savjet,ali nije li to već granica normalnog? Mikser za nikotin da ne ostanu džepovi i slične stvari...?!?! Trebalo bi biti dovoljno dobro protresti,ovo sa e-cigaretama već graniči sa fanatizmom,kad bi skupio svu takvu "mikser" opremu mogao bih ispuniti garsonjeru od 30 kvadrata jbt koliko svega već imam (e-baterije,oprema za iste,clearovi sto vrsta,punjači,tekućine,oprema za miksanje,blabla...),netreba komplicirati! ...i naravno da uredno čistim grijače/clearove + dry burn.
Potpisujem! Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobro nas je ponekad spustiti na zemlju jer sam ja vec razmisljao da nabavim regal u koji stane sva oprema koju imam. Uz regal i jedan frizider i cajna kuhinjica. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:38 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
negdje sam pročitao kaže tip hebo me dan kada sam počeo pušiti ,ali me isto tako hebo dan kada sam počeo pariti
|
|
 |
|
 |
|
Chimera
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:39 |
|
|
|
Mislio sam dobro muckati puno puta jer meni se dogadjalo da ima "nikotinskih dzepova" i to u tekucinama smiksanim od vise izvora pa mi je tako prilikom parenja znalo udariti u glavu i onda sam skuzio da da se nikotin nije razgradio jednolicno ili je veca koncetracija od deklarirane. Jednom prilikom kada sam narucio bazu od 12mg od nasih dobavljaca koju sam puno puta tresao koristeci istu oko polovice bocice od 100 ml kada sam umijesao aromu koju inace parim, e ta je udarala u glavu i znaci da je tu bila koncetracija nikotina, a bas sam tresao kad god sam se sjetio.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 21:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 23:15 |
|
|
Regal,frižider,čajna kuhinja,mikser za vamo,mikser za tamo,tuba za lavu...i evo nas već u dvosobnom stanu iz garsonjere 
|
 |
|
Chimera
|
Naslov: Re: Mix Postano: 06 ožu 2013 23:22 |
|
|
MorpheusX je napisao: Regal,frižider,čajna kuhinja,mikser za vamo,mikser za tamo,tuba za lavu...i evo nas već u dvosobnom stanu iz garsonjere  E tako nam je svima. Ispocetka stalo sve u "pederusu", a sada polako ruksak mali 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Mix Postano: 13 ožu 2013 10:15 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Da, ovo sa nakupljanjem stvari nam se izgleda mnogima događa na početku. I sam sam trčao u potrazi za jošnečim boljim i nakupio nepotrebnih stvari i tekućina kojih sam se na razne načine u zadnje vrijeme dijelom rješio... Ali ono s mikserićem mi izgleda dobra ideja a negdje u kući već postoji a ako ne kupit ću opet (to je max 20-30kn) a i do sada sam štapnim mixerom za početak promješao onaj 99% pri rjeđenju na "razumnih" cca 72mg - (što mi je višekratnik za 24, 18, 12) a onaj mali mixerić na baterije i s onom spiralicom bi baš mogao biti zgodan za dalje mješanje...
|
|
 |
|
 |