Ima nekoliko feedbacka na stranici na tekućine Microlique...., povoljne su, atestirane, solidne...
Dostava je nerijetko skuplja od samog proizvoda, recimo 100ml je 6,87$ - s dostavom skoro 15$.., no i tada je povoljno...
Može se odabrati željeni mix PG/VG, jačina nikotina i aroma...
Arome u linku..., jedva sam ih našao.... stranice "e-liquid.cn" se učitavaju vječnost pa koga zanima evo:
https://docs.google.com/file/d/0B1mOvac ... sp=sharingDa dodam..., i ja sam vlasnik jedne Lave v.2.1 sa tog web shopa i već oko 6 mjeseci koristim je bez po frke, jedino što je bitno je da su baterije neprotektirane i da nisu duže od 6,5cm jer s većima je već silovanje. Poklopac baterije je pravi izazov za staviti..., zajebancija na kvadrat. Korištenjem se izližu "dugmići" i postanu crni - bar kod ovih srebrnih i "niklovanih"...
Sada je dostupna Lava V4 na istom shopu koja ima dodatno zaključavanje voltaže i valjda prikazuje napunjenost baterije u Voltima, a ne samo vizualno....
Sa dostavom ove Lavica 18650 već idu na cijenu Vamoa sa Fasttecha koji je uz besplatnu dostavu puno bolje rješenje i kompletniji mod, vv i vw, daleko solidnije građe, više mogućnosti i više ati/kart/klear/tankova za koristiti, kao recimo Kanger MT3 koji se na Lavi u pravilu ne može koristiti (osim sa 510-eGo adapterom)...