|
.
Sada je: 24 tra 2026 12:10. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 12:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 12 vel 2017 12:42 |
|
|
|
visnja mi je najbolja u meiwei vapingzone cherry cigar, al da odstoji 2 mjeseca, onda iza nje cherry bo berry twisteda, mix s dominantnom visnjom, inaweru preskoci jer je umjetna
Jagoda mi je dobra iz fathers milka v2 od twisteda, pa moo juice od mound baker vapora.
Vanilla custard v2 od capelle
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 12 vel 2017 14:00 |
|
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 04:10 |
|
|
 Probaj Cjelu Paletu Jestivi Aroma 'kao sto su Od njih Svi Daljnje Arome napravljenje+ Dodaci'chemija i Tajne Mjesavine iste! Eis Aroma de Solub A france CBV CdD de i nacit ces Najbolju visnju na Svitu. Lp.zeljko ps: Jestivi nisu tako Svi Deklarirani (zna taj naziv 'Jestivo 'i iz prve ostl. sokirat ..ali nije tome tako,samo naprjed) .. ali Eisarome jesu svakako.. to je must Vape;) i onda kreni.. mozda na TPA 30%  izvestavaj ... Intresantno pozz.
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
Zadnja izmjena: zeljko81; 13 vel 2017 15:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 04:28 |
|
|
|
Evo s čim planiram raditi nešto pa bar molim ove iskusne da mi kažu gdje griješim i što bi bilo korisno dodati da upotpuni okuse.
Tekućina 1: Jagoda TPA 30% Blueberry TPA 30% Banana Capella 25% Custard v1 Capella 15%
Tekućina 2: Ananas TPA 30% Jagoda TPA 30% Banana TPA 25% Custard v1 Capella 15%
Tekućina 3: New York Cheesecake Capella 35% Blueberry TPA 35% Jagoda TPA 10% Custard v1 Capella 20%
Tekućina 4: Jagoda TPA 25% Banana Capella 10% Ananas TPA 25% Blueberry TPA 25% Custard v1 Capella 15%
Ovo su kombinacije koje planiram napravit si, da li mi može netko preporučiti nešto extra što bi pridonijelo cijelom tom finom slatkom ugođaju. Da li treba koristiti one sweetnere i ostale gluposti? Možda negdje vape wizard?
_________________ Vaping Joyetech eVic VTC Mini with Kangertech Subtank/Toptank MiniNext... OBS Crius i ako Bog da... HCIGAR VT Inbox Mod
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 13 vel 2017 09:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ja se ne razumijem, al di ti je u tim mixevima baza sa nikotinom?? Kaj ces parit samo arome?
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 10:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
baš i ja gledam...izgleda da je on odredio postotak arome koji bi stavio unaprijed, pa onda razdjeljuje taj postotak dalje na komponente u postocima. Zanimljiv pristup...pogotovo što sve te arome u svojim početnim postocima toliko variraju da ovo što pokušava apsolutno nema smisla.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 10:07 |
|
|
crunch112 je napisao: Evo s čim planiram raditi nešto pa bar molim ove iskusne da mi kažu gdje griješim i što bi bilo korisno dodati da upotpuni okuse.
Tekućina 1: Jagoda TPA 30% Blueberry TPA 30% Banana Capella 25% Custard v1 Capella 15%
Tekućina 3: New York Cheesecake Capella 35% Blueberry TPA 35% Jagoda TPA 10% Custard v1 Capella 20%
Tekućina 4: Jagoda TPA 25% Banana Capella 10% Ananas TPA 25% Blueberry TPA 25% Custard v1 Capella 15%
Ovo su kombinacije koje planiram napravit si, da li mi može netko preporučiti nešto extra što bi pridonijelo cijelom tom finom slatkom ugođaju. Da li treba koristiti one sweetnere i ostale gluposti? Možda negdje vape wizard? mali si zabrijao s postocima a generalno, TPA jagoda ide 5-10%, blueberry je prilicno slaba aroma, ja je za sebe stavljam od 8-12% Cap custard je dobar, ali manji postotak, 2-4% u pravilu. Imam jedan mix gdje ide nesto vise CPA New York Cheesecake isto manji postotak, do cca 6% Ovo su postoci koje ja koristim u svojim mixevima, nekome moze pasati, nekome ne, pravilo je da se igra i vidi sto nekome pase. Ja ne prodajem svoje arome/gotove tekucine, radim iskljucivo za sebe i onako kako meni pase
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 10:53 |
|
|
Rain je napisao: crunch112 je napisao: Evo s čim planiram raditi nešto pa bar molim ove iskusne da mi kažu gdje griješim i što bi bilo korisno dodati da upotpuni okuse.
Ovo su kombinacije koje planiram napravit si, da li mi može netko preporučiti nešto extra što bi pridonijelo cijelom tom finom slatkom ugođaju. Da li treba koristiti one sweetnere i ostale gluposti? Možda negdje vape wizard? mali si zabrijao s postocima a generalno, TPA jagoda ide 5-10%, blueberry je prilicno slaba aroma, ja je za sebe stavljam od 8-12% Cap custard je dobar, ali manji postotak, 2-4% u pravilu. Imam jedan mix gdje ide nesto vise CPA New York Cheesecake isto manji postotak, do cca 6% Ovo su postoci koje ja koristim u svojim mixevima, nekome moze pasati, nekome ne, pravilo je da se igra i vidi sto nekome pase. Ja ne prodajem svoje arome/gotove tekucine, radim iskljucivo za sebe i onako kako meni pase Ovo je postotak aroma u odnosu na ostale arome u ovom miču, recimo ako koristim u tekućini 1. 10% jagode, onda će biti 5% custarda... Dakle sumo sumarum, smanjiti Custard, pojačati blueberry, jagoda je onda ok i cheesecake smanjiti... Ima li neka aroma koja bi ovima pomogla u izražaju ili nešto sto bi preporučili da ide za bolji mix ovih svih? Sweetner, vape wizard, bla bla?
_________________ Vaping Joyetech eVic VTC Mini with Kangertech Subtank/Toptank MiniNext... OBS Crius i ako Bog da... HCIGAR VT Inbox Mod
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 13 vel 2017 11:18 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
Fulo si opet.. Znači te postotke o kojima ti pričaš je za gotovu tekućinu, znači imaš Jagodu koja je zamješana na x% i onda te gotpve tekućine možeš tolko stavit.
Npr mix 1 100ml (za računanje) Jagoda TPA 30ml Blueberry TPA 30ml Banana Capella 25ml Custard v1 Capella 15ml Ali gotove tekućine.
Inače kad bi radio sve u jednu flašicu Jagoda 10% Bluberry 10% Banana 8% Custard 8%
Znači to je 36% ili 36ml aroma U tu flašici bi trebo dodat još 64ml baze koja ti paše, i to je 100ml koje sam sad uzeo zbog lakšeg računanja, ako radiš 10ml onda ide 3.6ml aroma i 6.4ml baze. Još bi trebo i gledat na vg-pg omjer jer 36% aroma koje su pg
Valjda sam uspio objasnit
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 14 vel 2017 01:02 |
|
|
|
Procitao sam ove postove i moj ti je zakljucak frende, odi u neki vape shop i kupi si neku kvalitetniju tekučinu.
Mixam sam vec preko 3 godine i napravio sam bezbroj kombinacija svakakvih tekucina.. Od toga 80% je bilo za k... , za solo izmišljanje tekućina moras potrositi hrpetinu love , znati postotak arome koja odgovara u kombinaciji, koje arome si odgovaraju, koja jabuka je najbolja,koja jagoda je najbolja itd... Ovi prvi mixevi sta si napisao, da ih slozis dobiti ces bezveze tekucinu a potrositi ces novaca za koje mozes kupiti najskuplje tekucine...
Npr. ja kada si zamislim tekucinu koju bih pario , dok ju slozim da valja zgadi mi se jer napravim 20-30 malih bocica iste tekucine sa razlicitim omjerima i razlicitim aromama proizvođaca . Uglavnom ja pljugam gluposti da bi moje mušterije uživale... Cca 2 mjeseca treba da se jedna ideja pretvori u odlican vape.. Svaka cast onome tko iz prve smisli i napravi mega extra premium super liquid!
A i u ovoj temi nevjerujem da ce ti puno mixera reci koje arome su najbolje, barem ja necu jer sam zaista hrpetinu novaca bacio da bih pronasao nesto aroma koje valjaju.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 12:10. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 12:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |