Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: baze, arome, omjeri, mixanje...
 Post Postano: 08 lip 2016 08:35 

Da ne započinjem novu temu, htio bih pitati iskusne parioce koju duhansku aromu preporučujute od e tekućine ili mtm store, a da su po vama dobre. Što se tiče voćnih do sada još nisam našao nešto, za mene, parljivo. Sve imaju neki umjetan okus neke kemije s naznakom arome voća. Da ne lupam u prazno, forest fruit od atmos laba je za mene užas: kemija i laboratorij s primjesama slatkog; creaminal od infamousa mi ima miris od razrjeđivača, itd. Duhanske su mi bile većinom ok, ali ništa posebno, ali barem parljive.Molim vas preporuke od dobavljivih aroma na našem tržištu. Hvala unaprijed

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 lip 2016 08:43 

Vaping zone ili meiwei old captain,mislim da bas to trebas/trazis...mixaj na plafon 2%,mozes i na 1.8%

Uzmi od meiwei jer je to jedna te ista aroma kao i od vz a upola jeftinija

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2016 09:06 

od meiweiili vapingzone french pipe-meni najbolji duhan ikad-2,5%, cherry cigar 8kapi na 10ml, island tobacco-vz/exotic t. od meiwei, old captain, cohiba vz, inawera gold ducat 3-5,5%, vanilla for pipe3-5.5%, am4a 3%, flavourart cigar passion 1%, soho-jaca duhanska koja podsjeca na kubanke, meiwei caramel candy- karamela je, ali meni ima notu duhanskog stiha neznam zasto. Flavorwest coumarine pipe 10%

ove su mi vrh, nekih ima na stanju nekih nema. Soho ti je isti gold mz ako si probao.
sve atmos lab arome imaju neki cudan stih koji se rjesi kod nekih provjetravanjem, znaci otvoris bocicu, skines kapaljku i pustis jedan dan otvorenu da ispari taj smek. Cinnamon cookies od AL je vrh

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2016 11:23 

Ok, idemo u shopping:-). Bitno mi je dan nadjem par dobrih, pa da sam miran neko vrijeme. Nego, kakav je okus premium aroma (one preko 100 kunica), isplati li se dati veći novac za te arome ili je mala razlika?

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club