tp24 je napisao:
@valter
Po toj teoriji, jednom kad se organizam navikne, nije bitno koliki je udio PG-a u tekucini (30%, 50% ili vise)?
Zasto se onda toliko ljudi "zali" na pg? Pomodnost? Ono tipa parim cisti VG pa sam super! PG mi ne pase.
Sto je sa zelucanim/probavnim tegobama?
Nije pomodnost. Zaista ljudima smeta. Dok drugima ne. Ima i onih kojima VG smeta, ali puno manje.
Da me se krivo ne shvati, ovo nije neko prozivanje nego pokusavam rijesiti problem.
Ja sam trenutno u trecem pokusaju sa parenjem. Prvi put 6 mj i gotovo bez ikakvih problema (prije cca. 3-4 god). Onda prije cca. 2 god. isto jedna kratka faza. Uglavnom se ne sjecam nekih problema ta dva puta. Trenutno, treci pokusaj, problema koliko ti mile volje.
Uglavnom krenuo sam sa dvije tekucine (stare skoro dvije god., ali pune bocice i gotovo ne otvarane) od jednog naseg clana/kuhara koje su bile 50/50 9mg i sve 5. Narucio nove isto 50/50 ali sada 6mg. Poparim oko po 2 ml od par razlicitih i sve super. Natocim ponovo u tank, znaci istu tekucinu i odjednom ljuto. Uglavnom kod izdaha pece po jeziku. Napravim novi grijac i opet pece. Novi grijac i druga tekucina i opet pece ... itd.
Kupim tekucinu 70/30 3mg u ducanu i cini mi se ok. Nesto bolje.
E sad moze se rec i drugi omjer i manje nikotina. Ali jel moguce da nikotin zasmeta u toj mjeri od danas na sutra ako ne iz sata u sat? Ili je ipak kvaka u PG-u?
Nemam mogucnost isprobat sve moguce kombinacije nikotina i PG/VG omjera pa zato ovoliko pisem i pitam ...
I usput jel PG treba toliko pec kad ga kapnem na jezik? (Alkohol?)
Sent from my SM-N910C using Tapatalk[/quote]
PG ne bi trebao peči. On je slatkast. A ovo drugo može biti zbog svačega. Otvori novu temu. Setup, atty, mod, svašta.