Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a
 Post Postano: 25 stu 2015 23:47 

Sumnjam da je 20W previsoko, sto je jacina koje se uglavnom drzim prilikom parenja Elementovih tekucina. Nikad nisam isla iznad 30W. PG me grebe za grlo i rezultira neugodnim osjecajem i boli koje sam zadnji put osjetila prilikom pusenja prevelikog broja cigareta u jednom danu... ili, mozda bolje, prilikom pusenja prve cigarete. Ako me manje steze u grlu i plucima sto manje PG-a parim, onda vjerojatno nije do vataze.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 00:20 
Moderator

Valter je napisao:
Bojim se da ovdje nije problem u VG nego u setupu na 0,5 ohma i prevelikoj snazi. Umjerenost u jelu, piću, sexu i snazi parilice za ugodan i zdrav život.

pola ohma i 20w nije prevelika snaga ako se zna sloziti setup. vrijeme ti je da malo prosiris horizonte :D
postedi me svojih litanija o tankim zicama i ovo i ono...been there, done that. sve valja, ako se zna sto radis....u ovom slucaju moze biti i jedno i drugo i trece, s obzirom da se radi o pocetniku...ali moras tu malo okriviti i kineze koji su stvarno preplavili trziste subohm uredjajima i atomizerima.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 00:33 

Zasad sam jos uvijek na Kangerovim RBA coilovima, no ovog bih se tjedna trebala poceti baviti motanjem svojih. Slobodno krivi pretanke zice za koji dan ako se pocnem zaliti na bol, buduci da je sada sve OK. :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 00:40 
Moderator

Pyo je napisao:
Zasad sam jos uvijek na Kangerovim RBA coilovima, no ovog bih se tjedna trebala poceti baviti motanjem svojih. Slobodno krivi pretanke zice za koji dan ako se pocnem zaliti na bol, buduci da je sada sve OK. :zu:

ma nemaju veze pretanke zice...tanke zice su ok. to ja tako...znamo se dugo tu na forumu pa se malo prckamo, zezancija i tako. zna Valter :D
gle, budes vidjela....a ne bi ti bilo zgorega doci u subotu u Virage da se upoznas sa ekipom i vidis kaj ko ima...razna cudesa :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 00:52 

I ja mislim da je prevelika snaga.
A da i nije, mogucnost dry hita je prevelika.
Pyo, slozi zavojnicu od 1,8 ili 2Ω i probaj. Tek toliko da vidis razliku.
Mozda vise neces imat problema.
A VG tekucina se lako nabavi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 01:09 

Imala sam par nezgodnih dry hitova u pocetku (odn, prvih nekoliko dana dok nisam uopce znala sto radim i dok sam imala neko smece od vaporizera koje prodaju pocetnicima po defaultu) i ovo nije problem dry hita. Probala sam 1.5 ohm occ i nije mi se svidio. Opet, ako mi 0.5 ohm na 15-20W s 80% VG-a daje savrsenu mekanu paru bez pljuckanja, mislim da problem nije u otporu ili jacini struje.
Znam da ih se lako nabavi, no tesko ih se nabavi dovoljno povoljno za svakodnevno parenje. Rado bih parila Element ili Infamous svakog dana, no subohm setup rezultira prebrzim trosenjem tekucine, sto je meni financijski neodrzivo.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 stu 2015 01:25 

20w prevelika snaga na subohm? Mos mislit

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 01:36 

Naravno da nije. Pisem gluposti.
A jedino je bitno da nisu moja pluca u pitanju
Samo po gasu :plus:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 stu 2015 10:01 
Moderator

Jos uvijek ne znamo o kojem se atomizeru radi, subtank, pretpostavljam.
Subohm je usko vezan uz potrosnju tekucine...da, tu neke srece neces imati dok ne probas tanju zicu na visokom otporu, ali ne na subtanku ili slicnom atomizeru...

Sent from my X5 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2015 13:28 

subtank mini, 0.6ohma, SS na vtc mini, dnevno mi odu 3 baterije, sigurnih 7-8ml. nema tu puno mudrosti, subohm trosi bateriju i tekucinu ko blesavo, ako zelis normalno pariti, onda neki normalni atty sa setupom od bar 1.5ohma, manja potrosnja tekucine, baterije, a dovoljno pare i arome

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club