|
.
Sada je: 28 tra 2026 12:08. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 12:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Pyo
|
Naslov: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 21:52 |
|
|
|
Nakon sto sam isprobala vise razlicitih proizvodjaca tekucina dostupnih u Hrvatskoj i od svih sam imala bolove u plucima/grlu, napokon sam kupila par Elementovih s 80% VG-a i 20% PG-a. Izgleda da je caka bila u postotku VG-a jer je udisanje Elementovih tekucina ugodno poput udisanja zraka. Kako si ne mogu priustiti te tekucine za svakodnevni vaping, postoji li neka povoljnija opcija s visokim udjelom VG-a? Znam za Infamous tekucine, no i one su skupe za svakodnevno koristenje. Dugorocno gledano, vjerojatno cu se baciti na miksanje svojih tekucina, no potrebno mi je nesto sto mogu koristiti u medjuvremenu. Postotak nikotina - cim nizi, to bolje. 3mg mi je i vise nego dovoljno, a uskoro cu vjerojatno poceti koristiti tekucine s 0mg nikotina. Od tekucina s postotkom VG-a iznad 50%, probala sam Pink Fury, no i tih 60% VG-a mi je premalo jer je udisanje i dalje bilo bolno. Usto, svih 5-6 njihovih okusa je bilo prilicno umjetno, neugodno i plasticno/sapunasto. Koristim Subox Mini na 0.5 ohm-a s 20-25W na RBA grijacu i 30-ak W na OCC-u.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Obrati se ovdašnjim provjerenim mikserima: Valter i fek0 samo im pošalji pp
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:03 |
|
|
Pyo je napisao: Nakon sto sam isprobala vise razlicitih proizvodjaca tekucina dostupnih u Hrvatskoj i od svih sam imala bolove u plucima/grlu, napokon sam kupila par Elementovih s 80% VG-a i 20% PG-a. Izgleda da je caka bila u postotku VG-a jer je udisanje Elementovih tekucina ugodno poput udisanja zraka. Kako si ne mogu priustiti te tekucine za svakodnevni vaping, postoji li neka povoljnija opcija s visokim udjelom VG-a? Znam za Infamous tekucine, no i one su skupe za svakodnevno koristenje. Dugorocno gledano, vjerojatno cu se baciti na miksanje svojih tekucina, no potrebno mi je nesto sto mogu koristiti u medjuvremenu. Postotak nikotina - cim nizi, to bolje. 3mg mi je i vise nego dovoljno, a uskoro cu vjerojatno poceti koristiti tekucine s 0mg nikotina. Od tekucina s postotkom VG-a iznad 50%, probala sam Pink Fury, no i tih 60% VG-a mi je premalo jer je udisanje i dalje bilo bolno. Usto, svih 5-6 njihovih okusa je bilo prilicno umjetno, neugodno i plasticno/sapunasto. Koristim Subox Mini na 0.5 ohm-a s 20-25W na RBA grijacu i 30-ak W na OCC-u. A koje si to tekucine probala od pink fury-a?
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Pyo
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:11 |
|
|
spavle je napisao: Obrati se ovdašnjim provjerenim mikserima: Valter i fek0 samo im pošalji pp Imaju li sigurno u ponudi tekucine s visokim postotkom VG-a i niskim postotkom nikotina? Kako im se krecu cijene? Od Pink Fury sam probala: bubblegum, cactus, big boss, mentol i jos nesto cega se ne sjecam. Da prokopam po policama? 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:18 |
|
|
ne trebaš, uzela si te koje su i meni  jedino kaj valja je onaj Mother Waffler A što se tiče Valtera i Feke sve piše na forumu viewtopic.php?f=21&t=8667 i viewtopic.php?f=115&t=10141
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Pyo
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:26 |
|
|
|
Fekove zvuce izvrsno, no previse nikotina... Ja se skidam s nikotina u potpunosti, a subox ponekad posudi i moj decko koji je nepusac. Valter ce mi, pretpostavljam, poslati neki popis okusa kad ga kontaktiram? Ima li jos lokalnih proizvodjaca koje bi valjalo provjeriti? Na drugim thredovima su spominjali Sinisu, no ne znam je li on jedan od gore navedenih.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:28 |
|
|
pa zamixa ti koliko zelis?  bar mislim a Sinisa, to ce netko drugi preporuciti, ja nisam uzimao od njega.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
duso moja, napravimo ti i ja i valter bez nikotina ako hoces...trebas samo poslati pp
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Pyo
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:37 |
|
|
Poslah maloprije Valteru, budem se javila i tebi.  edit: props za fallout reference
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Preporuka tekucina s visokim udjelom VG-a Postano: 25 stu 2015 23:42 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Bojim se da ovdje nije problem u VG nego u setupu na 0,5 ohma i prevelikoj snazi. Umjerenost u jelu, piću, sexu i snazi parilice za ugodan i zdrav život.
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 12:08. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 12:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |