Složio 2 MC zajedno ispalo oko 1.3ohma. Vrlo lako ga je složiti, malo problem radi to da u postovima nisu rupe pa treba oko šarafa zamotati dvije deblje žice, ali ima mjesta pa nije tako teško.
Vatu u kanale nagurati ali ne do kraja i ne jako nabiti.
Svaka MC ima svoj dovod zraka odozdo koji se lijepo regulira prstenom koji nimalo ne pleše i preko ovalne rupe. Vrlo precizno je moguće odrediti koliko će biti otvor i dovod zraka.
Navoji su odlični, centralni pin kao kod russa91, znači posebno šaraf koji zateže + pol i posebmo mali šarafić u njemu za namještanje kontakta u 510 konektoru, odlično.
Ma nemogu mu naći zamjerku.
Puni se odozdo preko šarafa kao Kayfun light, ali može i odozgora samo treba pridržavati staklo.
Nije nimalo smrdio kad je došao, svejedno oprao sam ga u sodi bikarboni i octu.
Nisam do sada imao tank za 2 grijača, pa neznam kakvi su drugi, ali Fogger 4 ima moju najveću preporuku.
Lagan za složit, kvalitetni navoji, lako punjenje, regulacija zraka, aroma, ma savršeno.
A i dobro izgleda u crnoj i srebrnoj varijanti i mislim da će jedan srebrni još danas biti kupljen.

Modovi, akrilni stalci i 3D printanje