damir1970 je napisao:
Kupujem na Mtm-u Aspire Triton 2 i za njega rba bazu. Kupio bi i clapton žicu ali me bune oznake 24 i 28 gauge. Do sada nisam koristio clapton pa mi treba savjet koju da kupim, odnosno koja je bolja za tritonovu rba bazu.
Aspire Triton 2 imam ja i prodam ti ga zajedno sa rba bazom.
Ja osobno nisam zadovoljan sa tom kombinacijom. Ako ti znaš što ćeš sa time OK.
U vrijeme kada sam ja to kupio nije bilo grijača za Triton 2, samo za triton 1, a ti nisu dobri. Što se tiče RBA seta ni on nije pasao kako treba (i on je bio od Tritona 1).
Problem je da se nakon umetanja grijača (za triton1) i grijača koji se dobije u RBA kompletu atomizer ne može zašarafiti do kraja.
Inače što se tiče samog atomizera meni je izvrstan. Imam samo dobra iskustva sa originalnim grijačima koje sam dobio u original kompletu.
Sada ako su napravili stvarni RBA komplet za Triton2 onda OK. To se isplati uzeti, a sam atomizer možeš dobiti od mene za 200kn. Gotovo je nov, korišten samo dok je trajao originalni grijač od 1.8 Ohma (ostale nisam ni koristio) dakle možda 15 dana. Uz njega dobiješ i RBA set

--------------------------------------------
Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS