|
.
Sada je: 30 tra 2026 23:32. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 23:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Odg: BT804 Dream Postano: 21 pro 2013 09:29 |
|
|
Pa vatu ne možeš oko radijatora namotati, 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 30 pro 2013 17:50 |
|
|
|
ja nemrem slozit setup da valja pa da si isus, probao sam ko vulja, nis, nemrem ni vuc i curi na air hole, ak pustim malo vate kroz proreze di liquid dolazi, ne dolazi mi dovoljno liquida na vadu, kuri da sam mislio da ce mi pluca ispast na pod.... jos jedino nisam sa silicom probao
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 05 sij 2014 16:25 |
|
|
|
evo nakon dva dana parenja i korištenja Dreama, oduševljen sam sa svime....pare okus th sa svime osim sa kapacitetom tanka koji mi nije dosta ni za pola dana, ali nema veze nije presudno. Složio sam setup na 1,6 ohma sa silikom i omotao obje strane oko postolja setupa tako da ne zatvorim ona dva proreza za dovod liquida. Nakon sastavljanja attya krenem punit i krene curenje i grgljanje..... Jedini nacin kojim sam postigo da atty radi kako treba je punjenje odozdola uz rub tanka.....na taj nacin mi ne procuri na centralnu rupu za zrak a atty se napuni do kraja..... Kako svi kažu da je bt804 dream clon kayfunu....onda je za predpostavit da kayfun radi super.....jer mene je Bt804 oduševio....
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 05 sij 2014 16:32 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ne znam kakav fiber imaš, ali probaj složiti setup sa jednim kanalom potpuno zatvorenim s fiberom do kraja, a drugim do pola i kod punjenja odozgo samo začepi prstom rupicu za zrak i ne bi ti smjela procuriti ni jedna kap. Dobar je i za 100kn je best buy ali nije na nivou Ithake, Oddyja ili Kaye...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 05 sij 2014 16:57 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ne znam kakav fiber imaš, ali probaj složiti setup sa jednim kanalom potpuno zatvorenim s fiberom do kraja, a drugim do pola i kod punjenja odozgo samo začepi prstom rupicu za zrak i ne bi ti smjela procuriti ni jedna kap. Dobar je i za 100kn je best buy ali nije na nivou Ithake, Oddyja ili Kaye... probao sam više kombinacija ali ovako kako sam složio je mrak....mogu ti rec da mi bolje radi od oddya
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 05 sij 2014 17:19 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
[dailymotion][/dailymotion] Medo je napisao: Corto_1973 je napisao: Ne znam kakav fiber imaš, ali probaj složiti setup sa jednim kanalom potpuno zatvorenim s fiberom do kraja, a drugim do pola i kod punjenja odozgo samo začepi prstom rupicu za zrak i ne bi ti smjela procuriti ni jedna kap. Dobar je i za 100kn je best buy ali nije na nivou Ithake, Oddyja ili Kaye... probao sam više kombinacija ali ovako kako sam složio je mrak....mogu ti rec da mi bolje radi od oddya Meni je isto odličan, slažem setup kao što je medo napisao. Kad punim začepim rupicu za zrak i nema curenja. Mana je jedino mala zapremina tanka, ali više puta se napuni i ok.
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 06 sij 2014 20:20 |
|
|
Medo je napisao: evo nakon dva dana parenja i korištenja Dreama, oduševljen sam sa svime....pare okus th sa svime osim sa kapacitetom tanka koji mi nije dosta ni za pola dana, ali nema veze nije presudno. Složio sam setup na 1,6 ohma sa silikom i omotao obje strane oko postolja setupa tako da ne zatvorim ona dva proreza za dovod liquida. Nakon sastavljanja attya krenem punit i krene curenje i grgljanje..... Jedini nacin kojim sam postigo da atty radi kako treba je punjenje odozdola uz rub tanka.....na taj nacin mi ne procuri na centralnu rupu za zrak a atty se napuni do kraja..... Kako svi kažu da je bt804 dream clon kayfunu....onda je za predpostavit da kayfun radi super.....jer mene je Bt804 oduševio.... ajde fala bogu da si se usrecio s tim jer ja nisam nikak...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 06 sij 2014 21:10 |
|
|
|
neznam kaj da ti kažem, ja sve ovako slažem sa vatom i sve super radi...dream mi je vjerojatno jedan od najlakših atija za sastavljanje setupa
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 06 sij 2014 21:52 |
|
|
|
ma slozit setup je pljuga, ak mi nije odgovaralo, stalno mi je coil ostajao suh i dry hitovi da opadnem sa stolca, makar sam rupe za liquid ostavaljao otvorene, da ne vire spage il vate van. probao sam da i vire, isti ćurac, pa sam vakumski vuko liquid na coil, dobro je dok 2 put povuces, cim ostane suho gotovo...
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: BT804 Dream Postano: 06 sij 2014 22:25 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Rossi je napisao: ma slozit setup je pljuga, ak mi nije odgovaralo, stalno mi je coil ostajao suh i dry hitovi da opadnem sa stolca, makar sam rupe za liquid ostavaljao otvorene, da ne vire spage il vate van. probao sam da i vire, isti ćurac, pa sam vakumski vuko liquid na coil, dobro je dok 2 put povuces, cim ostane suho gotovo... Ja sam se igrao sa tim dreamom i meni je radio odlično čak i sa čistim VG-om bez vode. Setup koji MORA dobro raditi je 1.5mm fiber smotan u 8. Na sredini osmice, znači tao gdje se svi fiberi sastaju motaš setup, i onda dobiješ krug sa obje strane setupa. Te krugove uštimaš da idu do dna postolja i da ne diraju kanale. I to je to, nema šanse da poplavi ili dry hita....
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 23:32. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 23:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |