|
.
Sada je: 01 svi 2026 07:29. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 07:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:13 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
ma kaj bi se ljutio???  humor je uvijek dobrodosao sto se mene tice  ))
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:19 |
|
|
jedan djelomicno vezan za ovu vaping tematiku  I noticed that there are no B batteries. I think that's to avoid confusion, cause if there were you wouldn't know if someone was stuttering. 'Yes, hello I'd like some b-batteries.' 'What kind?' 'B-batteries.' 'What kind?' 'B-batteries!' and D-batteries that's hard for foreigners. 'Yes, I would like de batteries.' eto sad znate zasto  hahahahaha
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:19 |
|
|
|
ok sve stoji, nisam te htio uvrijedit ni nis, al kad pricamo o klonovima niko nema istu kaju i nemesisa... a nekom odgovara, nekom ne, pa to nije razlog za raspravu. meni recimo ne pase nemesis jer sam ga probao i bolji mi je jos uvijek smok magneto, al to sam ja, nekom je nemesis bog i nema dalje od tog.... nekom je vamo smece, neko ima brdo love pa kupi provari etc... sva pitanja koja si postavio u temama je vec napisano, o tome se radi a ovako se gomilaju teme u kojima offtopicarimo jer sve vec postoji. eto ja sam ti reko di da kupis kanthal i koji, ne kazem da je najbolji il najkvalitetniji jer neznam al meni je sasvim uredu i odraduje svoj posao za 5 kuna po metru...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:21 |
|
|
jel google ispali dobar vic kad googlas o kanthal zici?  kaj stalno o toj ljutnji??? jel ja koristim neki cudni ljuti font il kaj???  ne kuzim.. opustite se. pa necu se ljutit oko zice i googlanja 
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:25 |
|
|
Rossi je napisao: ok sve stoji, nisam te htio uvrijedit ni nis, al kad pricamo o klonovima niko nema istu kaju i nemesisa... a nekom odgovara, nekom ne, pa to nije razlog za raspravu. meni recimo ne pase nemesis jer sam ga probao i bolji mi je jos uvijek smok magneto, al to sam ja, nekom je nemesis bog i nema dalje od tog.... nekom je vamo smece, neko ima brdo love pa kupi provari etc... sva pitanja koja si postavio u temama je vec napisano, o tome se radi a ovako se gomilaju teme u kojima offtopicarimo jer sve vec postoji. eto ja sam ti reko di da kupis kanthal i koji, ne kazem da je najbolji il najkvalitetniji jer neznam al meni je sasvim uredu i odraduje svoj posao za 5 kuna po metru... ma slazem se jednim dijelom.. ali fakat sam bio izgubljen. trebalo mi je puno odgovora. ono da imam nekog tu u blizini ko se kuzi, otisao bi do njega i nek pocne mljet  najbolje je tak kad nemas pojma... hvala za preporuku.. tamo cu i narucit tu zicu i sve super.. d asam googlao, izbacilo bi mi neku americku stranicu pa skupi shipping pa ovo pa ono.. ovak pitas, saznas iz prve ruke  i to je to.. svi sretni, manje vise 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:30 |
|
|
imas u gorici vapera... Valtera prvog ak se ne varam da je od tam, nisi na kraju svijeta, a mozes doc subotom u  pa sve to kaj oces kupit mozes i probat jer vjerujem da ce ekipa bit voljna ti pruzit priliku da probas prije neg kupis nekaj...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 05 lip 2014 23:37 |
|
|
od valtera kupujem tekucine  ali nisam u gorici.. vec smo ga ja i frend intervujirali u vezi sveg tog, samo tad su tematika bili vamo, tekucine i tak.. malo o mehanici isto, ali onak povrsnije... sad sam na pagu. tu onak ne vidim nikog sa elektricnom.. ima onak par ljudi sa onim igrackicama. mozda naletim na nekog tu, vdjet cemo... a i nije da sam bas totalni lajbek  ak me nes bas zanima saznat cu, ali sad sam ovo nekako naglo odlucio i htio sam sto prije narucit sve... nezgrapan mi vamo i aerotank, cisto zbog duzine, a i aero je uzi.. di je to od recimo nekmesisa i kaje, nemres usporedivat... da mi se nije recimo zurilo s tim, onda bi ja omalo citao o tom i sve sam pohvatao...
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Koja žica, alat i sta vec za rba tipa kaja? Postano: 06 lip 2014 11:59 |
|
|
eve me opet  s cim? s jos jednim pitanjem  DD hahaha razmisljam da ipak uzmem jedan od onih ohm testera, jer na vamu cu si samo sjebat navoj.. bolje da ga prodam ionako.. preporucite neki koji je dobar.. idealno ak ga ima na ft-u
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 06 lip 2014 12:03 |
|
|
|
Imas na ft ohm tester,najjeftiniji je ok
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Postano: 06 lip 2014 12:05 |
|
|
|
Pa pogledaj na FT koji je najbolje ocjenjen od strane korisnika pa taj uzmi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 07:29. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 07:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |