složio setup, uspio nagurat 11 namotaja na onaj mali plavi sarafciger (

)...sve to namontiral na igo-L (nije nešto al posluzi za testirat)
ovako, super lagano za namotat, ne rasteže se, dvaput stisnuo coilove i sve 5, nije jako fleksibilna pa je netreba prije palit...nagurao vatu koju sam dobio uz nju
prva stvar grije se puno brze od kanthala...mislim da je i ovih 11 namotaja negdje ispod 1 ohma....nemam cime izmjerit, al vidim da baterija drzi, panny se neda:P sljedeci korak je namatanje cca 15 namotaja, a kasnije trk po bateriju za unimer jer se nebi volio previse zajebavat s ovime ako nisam sto posto siguran
druga stvar, aroma....evo stavio likvid koju sam smixao pred 2 mjeseca ako ne i vise, 100%vg 12mg...ta aroma mi stoji iz razloga sto mi nije nekako fina nakon tolko dugo stepanja, a napravio je dosta, pa sam je u jednom trenu ostavio jer mi vise nije bila toliko fina, tu i tamo malo na dripper povukao al nist posebno...i sad se dogodilo da mi ova aroma opet paše, ima opet neki slatkasti štih koji mi paše, i nije to samo do toga kaj sam je se mozda bio zasitio, već sam je namjerno pario 5min prije sa kanthalom na istom dripperu, i onda sam slagao setup sa gplatom
tri su stvari moguce, da je bolja aroma na manjem otporu, da je drukcija vata, i trece naravno žica...sumnjam da je ovo dvoje prvo, jer sam se naslagao svakakvih setupa i držim da je do žice
suma sumarum, žica mi se na prvu jako sviđa, al će ići na panj ako je ne uspijem zagurat u ex-a...ili cu morat kupovat 50A baterije i novi dripper....a nisam ljubitelj drippanja...
za ovo oko gareži i pucanja se javim nakon konstantnijeg korištenja....LP