Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: G Plat žica
 Post Postano: 25 lip 2014 20:29 

Mislim da to nije bas tak jednostavno.
Postoji vise nacina pozlacivanja, a za nase potrebe bi trebala galvanslka pozlata.
A tu opet ovisi sa kojom cistocom zlata se pozlacuje.
Svojevremeno sam imao ideju da nabavim opremu za pozlacivanje ukrasnih dijelova motora, ali sam na kraju odustao. Nesto malo znam o tome, u stvari vise neznam nego znam, ali cini mi se da je ova cijena prenapuhana.
Nisam siguran, ali mislim da bi se mogla pozlatiti ova zica koju mi koristimo.
Mozda nebi bilo lose se raspitat u vezi pozlate na ovoj adresi. Tu bi se sve informacije mogle dobit iz prve ruke
http://www.ikom.hr/page.aspx?pageID=15

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 20:53 

mislim da je platina gore ..nema logike radit pozlatu jer bi nakon prvog dryburna izgorila....
platina ide do nekih 1700 C a nase zice izdrze 1400 bar tak vele :D

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2014 21:41 

Gledam malo okolo, gplat se nebi smijo dryburnat nailazim okolo na ekipu koja reporta da se znaju kolapsat coilovi ako se dryburna hmm.... Ima nekih fora oko ciscenja ipak recimo kratak burn pa umocit u vodu i tako par puta i sve otpadne sa nje i tak...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2014 21:50 

Glupost,a navodno je izdrzljivija od kanthala,nebi se amjela onda raspat kod dryburna,pa necu kod svakog saltanja arome slagat novi setup...ja cu ju dryburnat pa nek puca,mada sumnjam da ce se rasipat,znaci da je za manje temperature nego kanthal

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2014 21:52 

Ne da pukne nego kolapsa znaci kao jer je tak mekana povije se i izgubi integritet coil, kao recimo dok palis tanki kantal tipa 32 awg dok nije namotan dok je ravan sav se pomota, a budemo vidli.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 22:16 

Mene jedino zanima hoce li se spirala manje mazat. Ako nema razlike, onda mi je dobra i ova obicna koju koristim

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2014 18:08 

složio setup, uspio nagurat 11 namotaja na onaj mali plavi sarafciger ( :D )...sve to namontiral na igo-L (nije nešto al posluzi za testirat)

ovako, super lagano za namotat, ne rasteže se, dvaput stisnuo coilove i sve 5, nije jako fleksibilna pa je netreba prije palit...nagurao vatu koju sam dobio uz nju

prva stvar grije se puno brze od kanthala...mislim da je i ovih 11 namotaja negdje ispod 1 ohma....nemam cime izmjerit, al vidim da baterija drzi, panny se neda:P sljedeci korak je namatanje cca 15 namotaja, a kasnije trk po bateriju za unimer jer se nebi volio previse zajebavat s ovime ako nisam sto posto siguran

druga stvar, aroma....evo stavio likvid koju sam smixao pred 2 mjeseca ako ne i vise, 100%vg 12mg...ta aroma mi stoji iz razloga sto mi nije nekako fina nakon tolko dugo stepanja, a napravio je dosta, pa sam je u jednom trenu ostavio jer mi vise nije bila toliko fina, tu i tamo malo na dripper povukao al nist posebno...i sad se dogodilo da mi ova aroma opet paše, ima opet neki slatkasti štih koji mi paše, i nije to samo do toga kaj sam je se mozda bio zasitio, već sam je namjerno pario 5min prije sa kanthalom na istom dripperu, i onda sam slagao setup sa gplatom

tri su stvari moguce, da je bolja aroma na manjem otporu, da je drukcija vata, i trece naravno žica...sumnjam da je ovo dvoje prvo, jer sam se naslagao svakakvih setupa i držim da je do žice

suma sumarum, žica mi se na prvu jako sviđa, al će ići na panj ako je ne uspijem zagurat u ex-a...ili cu morat kupovat 50A baterije i novi dripper....a nisam ljubitelj drippanja...

za ovo oko gareži i pucanja se javim nakon konstantnijeg korištenja....LP

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 kol 2014 19:27 

Evo javio mi Duc da je sa 13 namotaja dobio 0,6 oma i to na 2.5mm promjeru!!!

Eto nek on kad vidi napise vise...bojim se da nist od normalnog coila sa ovom zicom...ajmo u nabavku baterija i drippera:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 kol 2014 01:06 

Evo nakon dva dana, dakle na 2mm 11 namotaja 0.7 ispalo, nisam primjetio nikakva cuda, cinilo mi s eprvi dan da se sporije grije ali sad vise ne kao da se malo "uhodala", ono sto sam procito uokolo po netu da collapsa dok se dry burna= glupost. Mislim da ima vise okusa i pare sad jel to zbog zice ili zbog cinjenice da jednostano sa ovim setupom pokriva puno vise povrsine, ali opet kazem nikakva cudesa. Fino se mota to mi se svidja.
Uglavnom mislim da je ok za kupit vidit cemo kad budem cistio prvi put kolko skuplja gunk itd, rusi mi obadva rade na 0.7 odlicno i mislim da nebum mijenjo sad te coilove tak skoro, drzim na 22W.

https://www.dropbox.com/s/58vnwrkfnut2l ... 0060_1.jpg

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 kol 2014 07:51 

Uz toliko namotaja rupa za zrak izgleda mala. :D

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh 

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club