|
.
Sada je: 30 tra 2026 13:22. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 13:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 02 tra 2014 00:07 |
|
|
spavle je napisao: zino je napisao: Kinta je napisao: Kanthal je velika i poznata svedska firma koja izmedju ostalog proizvodi razne vrste grijacih zica. Medju njima je i NiCr. Ovo se čini prilično jeftino. Da li bi netko objasno koji promjer žice i koji wick bi preporučili za Kayu klon s FF (čekam nestrpljivo). Jasno da se radi o različitim otporima + broj namotaja itd. Ali što će mi 10m khantal žice istog promjera. Zar ne bi bilo bolje uzeti različito pa da imaš više kombinacija, da možeš pokusirati. Wick isto, ako zanemarimo vatu (jer se jeftino može kupiti u bilo kojem supermarketu) koji wick izabrati. Vidio sam temu gdje uspoređuju silica wisk i fiberglass pa na kraju ispadne da je svaka slilca fiberglass itd. Da pojednostavim...naručio između ostalog Kayu klon s FF pa bi želio kupiti i neki materijal za izradu grijača kad već imam veću narudžbu - postoji li neki "standard" koji koriste mnogi? Hvala Za početak Kanthal 0.2 i silka 2 mm. je li ovo vrijedi i za protank2 ? sto drugo preporucujete za njega?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Postano: 03 tra 2014 19:33 |
|
Pridružen: 23 ožu 2014 19:22 Postovi: 99 Lokacija: Zagrebačka Dubrava
|
|
Vulja, ako ne koristiš microcoil, onda radiš dual ili? Nisam shvatio
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Mesh,Fiber,Kanthal-link Postano: 03 tra 2014 19:37 |
|
|
|
ma radim sa ovim ribbonom microcoil, samo microcoil i radim vec par mjeseci na svim atijima, al zajebano je na nekim atijima ofrkat ispod serafa kad se steze jer je plosnat ribbon...zato sam preporucio ipak mozda bolje kanthal 0,30 il 0,32...mada ja sa ribbonom ddobim vecu povrsinu zagrijavanja nego sa 0,3 kanthalom mislim i sa istim otporom
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 03 tra 2014 19:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
zino je napisao: Vulja, ako ne koristiš microcoil, onda radiš dual ili? Nisam shvatio
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Lijepo uzmi neki evod ili MT3 ili ProTank (1 ili 2 ili mini) nabavi 2 mm silku/špagu i 0.2 kanthal i počni raditi svoje grijače i pokušaj pariti na njima... kada budeš mogao u pola dana ili pola noći bez problema mogao smotati grijač koji radi i nakojem ti paše i para i aroma i TH onda ćeš imati dovoljno iskustva i znanja da sam vidiš i odlućiš šta i kako dalje, ovako zadnjih n dana samo teoretiziraš i postavljaš pitanja a ne postižeš ništa... Grijače, žicu i špagu u ruke i na posao ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Postano: 03 tra 2014 19:53 |
|
|
|
ma bih ja...ali dok stigne iz daleke nam Kine, ostaje samo teorija
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 03 tra 2014 19:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
zino je napisao: ma bih ja...ali dok stigne iz daleke nam Kine, ostaje samo teorija
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Posudi od nekog malo opreme pa treniraj, ako je totalni bed i nemaš nikog poznatog posudi iz klupske kutije pa treniraj i isprobavaj .... Ima sto mogućnosti samo se hvataj posla ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Postano: 03 tra 2014 20:03 |
|
|
|
Ok, doći ću u Palfi u subotu
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 13:22. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 13:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |