Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vapeonly BCC 3.5ml
 Post Postano: 18 ožu 2013 02:16 
Moderator

Zanima me kakva su iskustva nakon određenog vremena korištenja Vapeonly BCC-a, pa lijepo molim one koji su vlasnici istog da napišu svoje dojmove.
Vidim da je potrebno izvaditi jedan od dodatnih fibera. Aili isto tako me interesira kako se ponaša nakon duže uporabe? Taloži li se liquid na grijaču i koliko? Kakva je zajebancija sa setup-om glave? Kakav je u usporedbi sa Vivi Nova i slično?

Inaće.. izgleda jako zanimljivo!

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ožu 2013 05:52 

Ima ko viska komad da i ja isprobam? :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2013 00:50 

Nakon 3 dana s ovim clearom mogu reć da ga svi oni koji vole vivi novu trebaju probat. Maknuo sam 1 extra fiber sa grijača ( tvornički setup 2,2 ohm ) i radi super , nema curenja ni grgljanja tekućina je 70/30 . Draw na njemu je malo malo teži nego na viviki s vaporbreaka ili oceana, ali to se da riješit.
pare i arome ima definitivno više nego na vivi novi,para nije ni topla ni hladna za mene taman.
jedino šta mi nekako jeftino izgleda , ima baš neki plastični neuvjerljivi izgled a i dno tanka je silikonsko pa treba vidjet koliko će to sve skupa vremenski izdržat. Uglavnom ja zadovoljan.

edit : malo sam nešto prčkao oko rezervne glave , setup neće biti nikakav problem opet složiti i moguće je modificirati isto kao i glave na vivikama

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 stu 2013 09:17 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Jel se ovog još tko sjeća??...(u poplavi svega i svačega...)
U jučerašnjem prekopavanju po stvarima našao ova dva već lagano zaboravljena attya (kupljeni krajem zime...jedan nikad otvoren a drugi jedva isproban) Baš bih ih za promjenu mogao malo aktivirati ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 stu 2013 09:51 
Veliki Cezar zadarske podružnice

I ja sam reaktivirao svoj BCC nakon dugo vremena. Sviđa mi se što stane 3,5ml u njega bez problema i osjetno je lakši od ProTanka. Jedino sam morao premotati glavu, a još jedan ne korišten mi stoji u ormaru i par rezervnih glava. Znam da mi je bio ludnica kada sam ga uzeo (prije skoro godinu dana) i još uvijek mi je drag.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 stu 2013 10:26 

Ja ih trenutno uz cobru i vivice najviše koristim, imam ih dva, povremeno promjenim grijače i sve pet.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 00:18 

Dizem staru temu ali trebam pomoc. Naime uzeo sam ovaj tank dok mi ne dode taifun. Imao sam protank i s njime bio izuzetno zadovoljan dok ga nisam nazalost poslao u vjecna lovista. E sad, u protanku sam radio grijac sa vatom i bilo je super. Ovoga sam probao sa oridjinale grijacima i stalno zagoreno uzas nikak dobit normalnu paru. Reko ide micek vata unutra. I bum, pare, arome ma milina. Dva povlacenja. I onda poplava, pijem tekucinu ko zujkana iz boce. Uzas. Probam stavit flavor wick preko vate ista stvar. Jedino jos nisam probao sam namotat sa silicom. Bum sutra. Ima ko kakav savjet protiv poplave? Jer taifun je tek krenuo ima ohoho dok stigne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 12:59 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Eto, ja ga koristim svaki dan već jako dugo.
Poplava se zna javiti kada padne ispod pola tanka.
Kod mene je MC (2mm svrdlo) sa vatom i sve radi dobro.
Ako staviš više vate neće biti poplave ali je TH i aroma slabija, a kod manje vate dolazi do poplave (povremeno kada je tank prazan više od pola). Treba dobro pogoditi količinu vate ali to ćeš brzo skužiti.
Inače, i ja sam ima problem sa zagorenim okusom kada sam ima originalni setup i originalne rupice za zrak. Nakon što sam proširio jednu rupicu bilo je puno bolje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 16:29 

Ok evo drzim ga iznad pola sad i zasad ne curi, namotal sam jedan grijac sa spagom to cu testirat makar mi je draza vata. Nisam busil jos, cak mi pase ovak kak je sa vatom.

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club