Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 19 vel 2017 16:17. Sada je: 19 vel 2017 16:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]




 [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 20:34 
Offline
Avatar

Pridružen: 05 kol 2012 11:34
Postovi: 1025
Ne razumijes ...zasto avioni a ne bomba kad je jednostavnije ? Zasto avioni a ne otrov...

_________________
I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 20:53 
Offline
Avatar

Pridružen: 02 srp 2013 20:50
Postovi: 498
Lokacija: Zagreb - Maksimir
damirdjg je napisao:
Ne razumijes ...zasto avioni a ne bomba kad je jednostavnije ? Zasto avioni a ne otrov...


Bombi je i bilo, i samoj bombi nebi ništa falilo osim nekog drugog za okrivit.. Jer bomba bez aviona opet baca ljagu na ameriku, a avion kojim upravlja neki terorist baca ljagu na teroriste i stvara novog neprijatelja i novi rat (čitaj: lova od industrije oružja)
Otrov nebi imo nikakvog smisla pošto opet nebi mogli okrivit teroriste i tu nema profita, a tak i tak im nije bio cilj ubit te ljude koji su im važni kolko i mrav na cesti

_________________
slika


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 20:58 
Offline
Avatar

Pridružen: 07 lis 2014 12:54
Postovi: 1646
Lokacija: Zagreb
Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....

_________________
slika
Practice what you preach

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:00 
Offline
Avatar

Pridružen: 05 kol 2012 11:34
Postovi: 1025
I za bombu mozes okriviti teroriste zar ne ? Samo je jednostavnije izvesti. Mozemo reci da su iskoristili napad za neke svoje svrhe ali ocjeniti da su iskonstruirali sve je definitivno previse .

_________________
I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:02 
Offline
Avatar

Pridružen: 05 kol 2012 11:34
Postovi: 1025
rootsandculture je napisao:
Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....

Evo i paranoika :)

_________________
I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:16 
Offline
Avatar

Pridružen: 02 srp 2013 20:50
Postovi: 498
Lokacija: Zagreb - Maksimir
rootsandculture je napisao:
Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....


Pa ne moraju ni bit, mozda ni nije tak, ja osobno isto mislim da je tak jer mi Amerika smrdi otkad je otkrivena al nije to sad stvar za svađanje :) Ja sam takav da ne vjerujem ničem osim sebi i par osoba. Ne vjerujem u boga, ne vjerujem medijima, ne vjerujem reklamama, ne vjerujem teleoperaterima na cesti, ne vjerujem u vremenske prognoze i super mi je tak, jer me niko i ništa ne ograničava.. A u ovim raspravama se ne mogu 100% složit ni sa tobom ni sa njim, jer ništa nikad nije striktno crno ili strikto bijelo, više je sivo
Iskreno više me od ovih stvari brinu HDZ i Karmarkove sposobnosti obucenog policijskog ispiranja mozga ljudima za koje se moram složit da su ovčice.. Ustvari ne brinu me, jebe mi se, kad završim faks odlazim

I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar

_________________
slika


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:18 
Offline
Avatar

Pridružen: 14 tra 2014 23:43
Postovi: 137
Lokacija: Dubrovnik
Dentex je napisao:
rootsandculture je napisao:
Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....


Pa ne moraju ni bit, mozda ni nije tak, ja osobno isto mislim da je tak jer mi Amerika smrdi otkad je otkrivena al nije to sad stvar za svađanje :) Ja sam takav da ne vjerujem ničem osim sebi i par osoba. Ne vjerujem u boga, ne vjerujem medijima, ne vjerujem reklamama, ne vjerujem teleoperaterima na cesti, ne vjerujem u vremenske prognoze i super mi je tak, jer me niko i ništa ne ograničava.. A u ovim raspravama se ne mogu 100% složit ni sa tobom ni sa njim, jer ništa nikad nije striktno crno ili strikto bijelo, više je sivo
Iskreno više me od ovih stvari brinu HDZ i Karmarkove sposobnosti obucenog policijskog ispiranja mozga ljudima za koje se moram složit da su ovčice.. Ustvari ne brinu me, jebe mi se, kad završim faks odlazim

I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar

S ovakvim razmišljanjem se u potpunosti slažem! :plus:

_________________
slika slika
Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:20 
Offline
Avatar

Pridružen: 02 srp 2013 20:50
Postovi: 498
Lokacija: Zagreb - Maksimir
damirdjg je napisao:
I za bombu mozes okriviti teroriste zar ne ? Samo je jednostavnije izvesti. Mozemo reci da su iskoristili napad za neke svoje svrhe ali ocjeniti da su iskonstruirali sve je definitivno previse .


Možeš, onu koju nosi na sebi ili u autu. Ali sad baš da bi talibani imali nacrte zgrade i konstrukcije i pristup tim mjestima za postavljanje bombi nisam siguran. Velim, kad je amerika u pitanju možda nisam objektivan jer mi se gadi njihova politika.

_________________
slika


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:23 
Offline
Avatar

Pridružen: 24 vel 2012 15:20
Postovi: 1929
Lokacija: Maksimir
Pa ko kaze da nije bilo i par bombica? ...neki svjedoci tvrde da je bilo par eksplozija prije udara aviona.... Mozda backup ako avion krivo pogodi :ilu:


Edit: dentex zasto talibani ?...pa ameri su organizirali napad...a ne lalibani :ilu:

_________________
Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!
slika
Top III :Habana, Grandmaster, Grenada
I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW


Povratak na vrh
  
 
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 21:32 
Offline
Avatar

Pridružen: 05 kol 2012 11:34
Postovi: 1025
Dentex je napisao:
damirdjg je napisao:
I za bombu mozes okriviti teroriste zar ne ? Samo je jednostavnije izvesti. Mozemo reci da su iskoristili napad za neke svoje svrhe ali ocjeniti da su iskonstruirali sve je definitivno previse .


Možeš, onu koju nosi na sebi ili u autu. Ali sad baš da bi talibani imali nacrte zgrade i konstrukcije i pristup tim mjestima za postavljanje bombi nisam siguran. Velim, kad je amerika u pitanju možda nisam objektivan jer mi se gadi njihova politika.

93 si imao bombaski napad na wtc sa 5-6 poginulih. Bomba od gnojiva u kombiju u garazi. Ramzi Jousef ili tako nekako. Znaci mogli su okriviti koga hoce. Na sudenju organizatorima cobvjek koji je ucestvovao u konstrukciji wtc a kaze da se zgrada ne moze srusiti bombom,eventualno avion pun goriva od kata...do kata...(ljudska glupost) Par godina prije napada na wtc 2001 snimljen je film Put u raj,Art Malik glumi ,b produkcija ali terorista otima avion i juri prema zgradi mozda cak wtc...ali sve to nije urota nego nesposobnost njihovih sluzbi fbi,cia....
Edit: Put u raj nije film na koji sam mislio ali sjetiti cu se i ovog

_________________
I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...


Povratak na vrh
  
 
 [ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
HR (CRO) by vaper club