Stiglo prije par dana, prvi dojmovi odlični. U poplavi malih box modova nekakva alternativa Eleaf iSticku i Cloupor miniju, bar po veličini.
Vlasnik sam iSticka - oduševio me veličinom i trajanjem baterije. Minusi su mekani navoji, fiksni centralni pin i MEAN mode.
Toliko mi nije smetao taj MEAN mode jer kad znaš da okida više shodno tome prilagodiš setup i snagu tako da .......
Cloupor mini sam vidio, čitao po forumima recenzije i iskustva sa prijašnjim modelima i nekako mi se SMOK učinio kao ozbiljnija firma (imao sam SID-a s kojim godinu dana nikakvih problema, stvarno radni konj)
Dakle, da se vratimo na SMOK XPro M50. Otpori od 0.2 do 4.0 ohma, snaga od 6-50W (na FT-u se danas pojavio M50 upgraded version M65 koji okida do 65W), unutra ide 18650 baterija, SS navoji, centralni pin s oprugicom, punjenje preko USB-a. Zaštita od kratkog spoja, upozorenje za nizak otpor i Low-voltage upozorenje kad baterija padne ispod 3.4 V.
Kao i svaki mod ima svoje minuse a jedan od njih je što se odjeljak sa baterijom zatvara sa 4 vijka za razliku od Cloupora mini gdje je to riješeno sa magnetnim poklopcem.

Kolega @Wicked vape je stavio par slika u temi Splitska ekipa u kojima se vidi usporedba sa Cloupor minijem a ispod je par slika sa iStickom radi usporedbe i slike sa Kayom i Marquisom na kojima se vidi da sjedaju na mod bez da "vise" sa strane kome je to važno.

Na kraju dvije slike za one što vole gurati Evolvove DNA 40 pločice svugdje
Širina je cca 20 mm.