Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: A-MOD by MOTOFO
 Post Postano: 10 lis 2014 21:39 

Oliti ZNA30 clone.
Danas stigao, narucen iz UKa posto na fasttechu i na focale cigu bi cekao predugo da dodje. Ovo je naruceno u ponedjeljak, danas stiglo, cijena sa postarinom 53 funte.

Uglavnom, o modu, ovak na prvu, kvalitetna izrada, radi jako dobro, mana na koju sam se navikao nakon pola sata je to sto ide u stand by mod nakon 1 minute i onda da ga se probudi treba ili dva puta klikniti gumb ili ga drzati cca 1 sec i nakon toga se pari.
Sto se velicine tice je odlican, baterija u njemu je 18500, kao takav je manji osjetno od SVDa sa 18350 baterijom te nesto manji od origina sa 18650 baterijom. Na slici je nemesis u 18350 modu, Origin u 18650 i SVD u 18350 modu.

Otpor ocitava tocno koliko vidim, sutra cu provjeriti kakav je u usporedbi sa pravim ohm metrom. Na driperima ga jos nisam isprobao, to cu kasnije danas ili sutra.
Sto se tehnikalija tice, podesivi + pin, moguce kupiti tubu za 18650 bateriju(ja koristim 18500 efest purple flat top), chip yihi sxa300, 30W, .3 ohma.

Dojam? Kvalitetno potrosenih cca 500kn, mali mod sa velikim mogucnostima :)

E da, ono sto sam primjetio, Kayfun isti setup na SVDu mi je bio na 12W, tu ga drzim na 10.2W da bi dobio istu aromu
slika

slika

slika

Povratak na vrh 

[ 1 post ] 

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.