|
.
Sada je: 25 tra 2026 13:05. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 22:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
velika je razlika...temperaturni koeficijent ti zice je otprilike na pola puta između ni200 i ss...uglavnom...titan se jos da nekako namjestiti da radi u tc-u na modovima koji podrzavaju samo ni200...snizavanjem temperature...ali ss, nema sanse.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 22:57 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
fek0 je napisao: velika je razlika...temperaturni koeficijent ti zice je otprilike na pola puta između ni200 i ss...uglavnom...titan se jos da nekako namjestiti da radi u tc-u na modovima koji podrzavaju samo ni200...snizavanjem temperature...ali ss, nema sanse. Hvala na info-u 
|
 |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 12:37 |
|
|
Potpis ko kuca na ovo sto fek0 pise. Imam dva komada i rade fantasticno u SS modu. Mozete me sada popljuvati, ali dozivljaj parenja na ovom kineskom jeftikaneru ne zaostaje puno za Dicodesom. Preheat i balans u održavanju temperature rade impresivno s obzirom koliko kosta ova kutijica. Nikal radi bez problema, ali to je promasaj od zice Titan nisam probao jer mi nije interesantan, ako ne radi dobro vjerojatno je bug u pitanju. Jebiga kinez je to. Napomenuo bih i da je coating relativno dobar, u konstantnoj upotrebi je od kad je izasao na trziste i jos uvijek nema crtice. Po meni, ovo je best buy bez razmisljanja, pomete pod sa gomilom skupljih modova. I na kraju, jos jedna topla preporuka - nabavite SS žicu, barem za probu. Postoji vrlo velika mogucnost da ostale zice vise necete ni pogledati.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 14:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
pa nije neka razlika između dna200 i vtc minija...istina...razlika je što se sa dna200 i dicodesom mozes igrati do mile volje, a vtc mini ima profil i deri...idiot proof uređaj, zato je i odličan. Definitivno SS žica...lakše se barata sa njom i baterija duže traje.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 21:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
za sada SS zakon, i za Power mod i za TC ugrubo SS žica ima točno pola manji otpor po metru u odnosu na kanthal mislim da prodajem sve žice osim ss 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 stu 2015 21:43 |
|
|
|
Max rano si se sjetil!!
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 21:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
jbg nisam imao ss žice, a ni mod za to, pustim druge da prvo probaju, neda mi se više isprobavat imamo feku pa ako on preživi eksperiment onda je ok
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 21:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: jbg nisam imao ss žice, a ni mod za to, pustim druge da prvo probaju, neda mi se više isprobavat imamo feku pa ako on preživi eksperiment onda je ok jbg onda je sve ok. Uz par zohara fek0 ce jedini prezivjeti atomski rat.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 22:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
fakof ju ol!  kakve sam ja sreće, izbacit će me iz trinaestog podzemnog skladista da idem po novi čip za vodu...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 12 stu 2015 22:45 |
|
|
|
za SS sam negdje procital da se moze zagrijavat na crveno. Kao nema oksida i ostalih govneta. Koliko je to istina?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 13:05. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |