|
.
Sada je: 25 tra 2026 13:06. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 07 stu 2015 22:21 |
|
|
I meni se dogodila ista stvar. Nema pare. A kad ga nafrljim, onda ima pare ali je pretopla. Otpor je pokazao 0.38 oma i sve je bilo slozeno kak treba (titan). Onda sam uzeo jedan drugi atmoajzer i u njega slozio istu zavojnicu koja mi je pokazala 0.39 oma. I ima pare. Radi da bolje nemoze. A onda uzmem ati koji nije imao paru i u njega slozim kantal za koji znam da mi na Vamu pokazuje 2.4. I tak je i bilo. Vamo pokazuje 2.4 i ima pare. Onda taj kantal ati metnem na minija i on mi pokaze 2.3. I ima pare. Nemam blagog pojma koji razlog je da taj ati ne radi na titanu. Jer da je nekakav losi kontakt, to bi se vidjelo na otporu. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 07 stu 2015 23:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Lis je napisao: I meni se dogodila ista stvar. Nema pare. A kad ga nafrljim, onda ima pare ali je pretopla. Otpor je pokazao 0.38 oma i sve je bilo slozeno kak treba (titan). Onda sam uzeo jedan drugi atmoajzer i u njega slozio istu zavojnicu koja mi je pokazala 0.39 oma. I ima pare. Radi da bolje nemoze. A onda uzmem ati koji nije imao paru i u njega slozim kantal za koji znam da mi na Vamu pokazuje 2.4. I tak je i bilo. Vamo pokazuje 2.4 i ima pare. Onda taj kantal ati metnem na minija i on mi pokaze 2.3. I ima pare. Nemam blagog pojma koji razlog je da taj ati ne radi na titanu. Jer da je nekakav losi kontakt, to bi se vidjelo na otporu.  ne bi. pocetni otpor dobro pokazuje, ali zbog loseg kontakta otpor se ne penje kod zagrijavanja linearno vec skakuce bezveze. nije do moda...tj, uglavnom je do atomizera. a zna se desiti i da sarafi na decku nisu stegnuti dovoljno.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 07 stu 2015 23:51 |
|
|
Ima smisla. Sad trebam nabavit nekakvu plasticnu cijevčicu za nataknut na usnik. Onda mogu saugat i pratit otpor. 
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 00:14 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Negoo, samo da pitam za svaki slučaj, evic VT znači onaj sa integriranom baterijom nema nikakvih software update-a za sada? Malo sam gledao po njihovoj stranici pa nisam vidio ništa korisno, al reko da pitam za svaki slučaj....
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 00:31 |
|
|
Evo jedno brzinsko rjesenje. Dvije slamke i malo selotejpa.  Sad mozete do mile volje dudlat i gledat kaj se dogadja. 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 00:49 |
|
|
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 08 stu 2015 01:03 |
|
|
|
Umjetnicka,predlazem ju za na kalendar!
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 08:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Negoo, samo da pitam za svaki slučaj, evic VT znači onaj sa integriranom baterijom nema nikakvih software update-a za sada? Malo sam gledao po njihovoj stranici pa nisam vidio ništa korisno, al reko da pitam za svaki slučaj.... Nema niti će imati. Rješi se toga i kupi manjeg brata.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 08:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Lis je napisao: Ima smisla. Sad trebam nabavit nekakvu plasticnu cijevčicu za nataknut na usnik. Onda mogu saugat i pratit otpor.  Dzabe ti cijevcica...sa tim modom to ne budes vidio 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 08 stu 2015 10:33 |
|
|
Citat: Dzabe ti cijevcica...sa tim modom to ne budes vidio Budem, i jesam. Nije problem u otporu. Problem je u protoku zraka i li u nacinu rada TC-a na miniju. A stvar je sljedeca... Protok zraka je slab kod atomizera koji daje malo pare. I kad potegnem dim, temperaturna zastita jako brzo iskopca zagrijavanje zavojnice. Jer zbog malog protoka zraka, zavojnica jako brzo dodje do granicne temperature. Temperature protection se u jednom potezanju pali dva do tri puta. I naravno, para je nikakva. Dok drugi atomizer koji radi normalno, ima daleko veci protok zraka, i taj zrak moze ohladit zavojnicu da se ne pali zastita. Moja pretopstavka je bila da mod odrzava zadanu temperaturu na nacin da konstantno grije. U tom slucaju bi zavojnica kod jednog potezanja bila cijelo vrijeme zagrijanana zadanu temperaturu. Ali on odrzava temperaturu na nacin da u jednom potezanju on zavojnicu vise puta pali i gasi. A kod atomizera sa slabim protokom zraka na kraju ispadne da je u jednom dimu, zavojnica pod strujom mozda samo nekih 30% vremena. I naravno da nema pare.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 13:06. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |