| Autor |
Poruka |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 19:13 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Ja volim gadgete i feku 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 19:27 |
|
|
|
Stoji sve kako si rekao......što se tiče reklamacija na ovom području ja sam ih imao najviše pa tako biti sa mravkovom elektronikom pa čak i elektronikom koja je išla preko limelina......sve je jasno, napravili su sranje generalno......i opet kažem da bez obzira na te nedostatke u proizvodnji nema niti jedna firma vape opreme koja ima servisnu podršku kao Evolv....naprimjer yihi ne daje garanciju na chipove ako radiš kao modder.....to je za mene neoprostivo a garancija na njihove modove je godinu dana i kad treba ostvarit garanciju to su muke isusove....Evolv daje garanciju na ne ugraden chip godinu dana a na ugraden chip 3 mj.......meni su čak uvažili i garanciju koja je dobrano prošla 3 mj...... Zaključak.....i dalje Evolv.....
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 19:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ozbiljno? pa tu ne znaš koji je gori...ide mi na kuki to prcanje krajnjih korisnika...gamad bezobrazna.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 19:44 |
|
|
|
Feko moj to je tako.....Evolv šuti i rješava svoje Reklamacije bez prigovora i natezanja a yihi koliko je dobar toliko su bezobrazni.....platiš mod 1500 kN i onda ti se ljušti ko kora od luka.....pa se najteži sa budalama.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 19:53 |
|
|
Sad sam tek shvatio.. TC nije traction control, to je temperature control. Oh silly me 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 20:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Medo je napisao: i opet kažem da bez obzira na te nedostatke u proizvodnji nema niti jedna firma vape opreme koja ima servisnu podršku kao Evolv... Jebi ga, izvjezbali se. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 03 kol 2015 21:13 |
|
|
Feko , svaka cast hvala... LP alois
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 04 kol 2015 06:05 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Odličan sastavak Feko, +5  Ono što nisam znao da je taj infiniti skx tako dobar i da ima te opcije za podešavanje. Doduše, sa takvim opcijama se netko neuk može prilično syebat ako ne zna šta radi, no to je priča za drugu temu  U svakom slučaju, još jednom pohvala, napokon netko tko je detaljno raščlanio u zasebnoj temi što i kako vezano uz TC 
|
 |
|
Beco
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 04 kol 2015 18:32 |
|
|
|
 |
|
 |
|
jurex
|
Naslov: Re: Temperature Control - objašnjenje rada i malo o žicama Postano: 04 kol 2015 18:59 |
|
|
Beco je napisao: Odličan post-samo treba napisati da je to prijevod i sažetak posta s ECF-a od člana TheBloke https://www.e-cigarette-forum.com/forum ... ce.676506/ako je ovo društvo sudskom odlukom Vasi oprostilo plagiranje diplome i mi ćemo Feki forumskog članka. barem je poučno.
|
 |