Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini
 Post Postano: 15 sij 2016 13:36 

hahah fek0 ponuda i dalje stoji :D

Mesh je dobra ideja i razmišljao sam posegnut u svoje skladište za od prije cca 2god izreckanim "A4" komadom mesha iako još uvijek znam imat nočne more od slaganja istog na tadašnjem RSST-u haha

U zadnjem setupu kojeg sam postao nije korištena vata nego rayon (lyocell cellulose) fensi da :mrgreen: i zato je ima gro, tj ga ima. Materijal koji ustvari bolje wicka od vate, ali možda nije za le magistra zbog načina kako je napravljen.

@Jucca
probao sam i sa Scottish roll izradom wick-a, za bolje wickanje
@Dodo91
probao :)

I jedan mali trik za Le magistra (ili slične sisteme), ako zelis natopiti wick bez izravnog kapanja tekucine, začepi rupu od zraka prstom i uvuci par puta bez paljenja...

I možda ste zanemarili onaj dio 25W+, do 20W sve je u najboljem redu, al zato volim temperaturu, prvo ožeže pa malo smanji i puna usta pare / okusa :) nekad jače nekad slabije, ovisno koliko je sve skupa u datom trenutku natopljeno! U power modu barem sa ovim atomizerom tj ako ti je cilj izvući što više pare ili što duži pull se čovjek nemože opustiti i prepustiti, 2 3 povlačenja može bit sve super, 4ti usta gore... Zato je tu fino temp i dobro ju je imat ;) meni dapače odlično.

Zadnja izmjena: sh00kre; 15 sij 2016 13:57; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 13:57 

Ovo sve kaj si ti rekao, potvrđuje ono kaj ti je već fek0 rekao.... Nešto krivo radiš, pa nije taj driperattygen napravljen samo za TC.......

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:04 

Sigurno da nije napravljen za TC, ali nije niti klasičan RDA/RTA gdje se možeš slobodno opustit sve dok ponestane tekučine i gdje je wicking sistem drugačiji.
Nije napravljen niti za veliku snagu ovaj atomizer, ali je fora što sa temperaturom ako želiš uvijek dobiješ maksimalnu moguću isporuku struje, topline, pare ili kako već a da ne dođe to točke pregaranja.... Bez temperature također možeš, ali uz razliku što te može shebat, chain vapeanje, pullovi od 7 8 sek isl.

Zadnja izmjena: sh00kre; 15 sij 2016 14:06; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 15 sij 2016 14:06 

Ajd broji do 8...to su ekstremi ipak po meni,ja jedva na mtl atiju vucem 4 sekunde onak lagano

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:09 

Evo čisto jedan primjer, sad sam spustio nikotin na 7mg, treba mi sve više i više svega, kako bi dobio onaj TH.... I to zamiksao 1200ml 15tak aroma. Mora se to sad "ispušit" nekak :D (kemijat sa dodavanjem nikotina, pa opet aroma mi se neda)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:10 

sh00kre je napisao:
U power modu barem sa ovim atomizerom tj ako ti je cilj izvući što više pare ili što duži pull se čovjek nemože opustiti i prepustiti, 2 3 povlačenja može bit sve super, 4ti usta gore... Zato je tu fino temp i dobro ju je imat ;) meni dapače odlično.

Posto ne koristim temp control, samo cu ovaj dio komentrirat, ovaj atomizer nije napravljen i nece dobro radit ako ti je zelja puno pare i direct lung.
Ovaj atomizer je napravljen iskljucivo za aromu, pod time mislim tanja zica, MTL ( moze neki restricted direct) i niza snaga, ovo nikako nije namjenjeno za "clouds bro" ekipu.
Zato imas reduciranu komoru koja ce ti se uzasno grijat na visokim temperaturama, zato imas komoru u koju ne stane coil veci od 2,5 mm promjera i deblje zice, zato imas kanale u koje ne mozes zgurat pol kile vate. Ovo je iskljucivo flavor atomizer, za gustanje...

Edit: evo sad sam isprobao 15 puffova zaredom po nekih 2-2,5 sec, 1,3 ohma, 14 W, 80/20 VPG, wicka bez problema, bez imalo promjene u aromi... tako da nekaj krivo radis sa setupom...

Zadnja izmjena: Dodo91; 15 sij 2016 14:18; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 15 sij 2016 14:15 
Moderator

Prihvacam bilo ciji izazov u buildanju i wickanju coila..
Nisam bio blizu pa nisam prije odgovorio.. bilo kakav ulog..
Jedini preduvjet je da ja ne slazem mesh.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:16 

e sh00kre sad si se usosio :lol:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:21 

Dodo91 je napisao:
sh00kre je napisao:
U power modu barem sa ovim atomizerom tj ako ti je cilj izvući što više pare ili što duži pull se čovjek nemože opustiti i prepustiti, 2 3 povlačenja može bit sve super, 4ti usta gore... Zato je tu fino temp i dobro ju je imat ;) meni dapače odlično.

Posto ne koristim temp control, samo cu ovaj dio komentrirat, ovaj atomizer nije napravljen i nece dobro radit ako ti je zelja puno pare i direct lung.
Ovaj atomizer je napravljen iskljucivo za aromu, pod time mislim tanja zica, MTL ( moze neki restricted direct) i niza snaga, ovo nikako nije namjenjeno za "clouds bro" ekipu.
Zato imas reduciranu komoru koja ce ti se uzasno grijat na visokim temperaturama, zato imas komoru u koju ne stane coil veci od 2,5 mm promjera i deblje zice, zato imas kanale u koje ne mozes zgurat pol kile vate. Ovo je iskljucivo flavor atomizer, za gustanje...

Pročitaj moj prethodni post :) ja kad stavim na temp mod, isto guštam, možda je na limitu atomizera, ali gušt je tu, ide i uz 3mm promjer, provjereno, čak se i clapton od 0.5mm unutarnje žice uspio nekako prišarafit, ali uz promjenu minus šarafa za veće. Aroma je bila savršena, ali kratkoročno...

sasha19_81 je napisao:
prvo ćeš (me) morat isprovocirat malo :zu:

Roots je napisao:
e sh00kre sad si se usosio :lol:
hahah a dobro možda malo, onda tko bi bio delegat, gospoda suci, ko ga ebe :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2016 14:30 
Moderator

sh00kre je napisao:
sasha19_81 je napisao:
prvo ćeš (me) morat isprovocirat malo :zu:

Bacio si izazov, dobio odgovor i kakvo je sada ovo povlačenje i odustajanje :tose:

Povratak na vrh 

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club