|
.
Sada je: 25 tra 2026 15:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 14 sij 2016 13:29 |
|
|
|
To kaj ti neznas slozit dobar setup za power mode....nema veze:P
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 14 sij 2016 13:33 |
|
|
|
Tek tolko da pitam, mozda sam fulao, kaj nije Ti samo za TC ??
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Re: Postano: 14 sij 2016 13:35 |
|
|
vulja je napisao: Probao ni200 i ss u tc,daleko bolji,postojaniji mi je ni200,radi dobro,sa ss sam se mucio mjesec dana i nikako,cak setup koji je drugi koristio sam isprobao i nije mi to to,uglavnom ni mi je cist ok za tc meni bas obrnuto. SS mi se pokazao odlicnim. Imam jos i Titanium i Ni200 zicu ali SS je daleko bolji od svega sto sam do sad probao I neces vjerovat, ali SS mi radi bolje na Evicu u TC modu nego na DNA200 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: Postano: 14 sij 2016 14:11 |
|
Pridružen: 02 ruj 2013 17:59 Postovi: 91 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
vulja je napisao: To kaj ti neznas slozit dobar setup za power mode....nema veze:P možda bi drukčije razmišljao da imaš taj rda i da si isprobo 10 vrsti setupa! I da, nisam curica 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 14 sij 2016 15:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Naravno da ne zna složiti setup za mehaniku/power mode....to je osnova svakog atomizera.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 15 sij 2016 10:28 |
|
|
|
Na spomenutom RDA isprobao sam sve varijante setupa, dupli grijac, vertikalno postavljeni, horizontalno, jedan grijač, širi uži više namotaja/manje, kanthal titan SS clapton... nigdje hotspotova ili drugih nezeljenih pojava, i uvijek je na temperaturnom modu bolje radilo, više pare nikad dry hit. Kod klasičnih RDA koji nemaju odvojen tank i ne rade na principu ustvari genesis atomizera, nikad ovakvih problema, ali evo našao se i primjerak gdje kontrola temperature pokrpa mozda stvarno neku nesavršenost u setupu, i super, za mene sasvim dovoljno da opravda svoje postojanje.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 15 sij 2016 10:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
mogao si samo napisati da atomizer ne wicka dobro i zato koristiš TC da ne dobiješ dry hit. Zanimljivo...s obzirom da je dripper 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 15 sij 2016 11:06 |
|
|
 sto ce reci, da ne zna sloziti setup, il zaboravi da mora kapat liquid 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
sh00kre
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 15 sij 2016 12:27 |
|
|
hahaha neka se vi meni dobro zabavljate  fek0 je napisao: mogao si samo napisati da atomizer ne wicka dobro i zato koristiš TC da ne dobiješ dry hit. Zanimljivo...s obzirom da je dripper  Zanimljivo da, jer sam dvaput spomenuo da nije klasičan dripper, nego više genesis, sličan origenu recimo, donekle marquisu ili kombinacija ta 2. Evo zadnji setup: http://i.imgur.com/OlfCB0e.jpg, SS 28G, konac kao wick, zanemari i jedno i drugo, ali će ti možda biti jasnije, gornja komora je hermetički odvojena od tanka, wicka se isključivo iz tanka, može se drippat izravno na grijač, dali je to onda driper ? Mogao si isto shvatiti da mislim upravo na to. Roots je napisao: :rotfl: sto ce reci, da ne zna sloziti setup, il zaboravi da mora kapat liquid  Dečki, evo prilika za zaradit po 100 eura svaki ili izgubit 10 eura (može i valuta hrk)  Nakon zadanog vremena nadjemo se lijepo na cugi sa dva neovisna nepotkupljiva suca, i neka vele čiji setup bolje wicka, radi, materijal si sami biramo. Vaš, ja dajem bulju, moj, vi meni cenera 
Zadnja izmjena: sh00kre; 15 sij 2016 12:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 15 sij 2016 12:30 |
|
|
|
Ne znam kaj bi reko, presvijetla je slika, al mi se cini kao da imas malo previse vate...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 15:53. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |