Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini
 Post Postano: 05 pro 2015 21:44 

Rossi je napisao:
DangerousB je napisao:
Dobio napokon ni200 zicu 28ga i napravio grijac 0.11ohma. Problem je kad stavim npr na 200 stepeni kad pritisnem okidac na displayu pokazuje da se jacina wati smanji na ispod 10w i onda nema dovoljno snage... Jel to zbog grijaca mali otpor ili? hvala

to znaci da se upalio protection, i da je vata presuha

hmm ne razumijem kako moze biti presuha bas je dobro natopim.. cak sam kupio onu v2 rba glavu za subtank mini sa rupicama sa strane...

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 21:46 

Tako radi TC, kad postigne temperaturu on prebacuje na temp protection i onda po potrebi da drzi tu temperaturu dodaje pomalo watte.. Sve ti radi ok kak bi trebalo..

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 21:58 

probaj smanjit temp i povecaj watte, i vjerojatno ti je los setup, tj lose wicka jer se stalno pali TC tj protection...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 22:03 

Povecat temperaturu rossi, na 200 stupnjeva je odmah a razlika ce mu bit ako za nekih 20 stupnjeva vise postavi, a watti su manje bitni jer on postigne zadanu temperaturu i zato ga baca u protection i dodaje snage po potrebi... Evo imam subtank, sve uredno wicka i isto tak radi, a parim na 220 °C i 20 W.... Mogu ti ga i posnimat ako hoces..

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 22:05 

krivo sam napiso... povecaj temp...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 23:22 

watte sam stavio na 75w i onda sam regulise kako sam primjetio.. ali eto kazem kad stavim na 200c jacina wati sa 75 padne na 2-3w vucem ali slabo sta izlazi.. jel se moze i sa NI200 raditi dry burn da onda malo skupim pincentlom grijac

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 23:35 

Snaga u watima je samo kojom ce se brzinom zavojnica zagrijat do odredjenje temperature. Jednom kad se zagrije, snaga u watima padne na onoliko koliko je potrebno da odrzi zadanu temperaturu.
Smanji wate na nekih 25-30 , a temperaturu digni na 220-230, i mora se vidjet razlika
230 celziusa

Zadnja izmjena: Lis; 05 pro 2015 23:42; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2015 23:42 

DangerousB je napisao:
watte sam stavio na 75w i onda sam regulise kako sam primjetio.. ali eto kazem kad stavim na 200c jacina wati sa 75 padne na 2-3w vucem ali slabo sta izlazi.. jel se moze i sa NI200 raditi dry burn da onda malo skupim pincentlom grijac

Zato ti i nabije odma temperaturu kad si stavio 75 watta, stavi 20-30 bolje ce ti bit, i temperaturu stavi oko 220-230... Jesi zakljucao hladni otpor atomizera uopce? Zbog tog ti isto moze lose radit.. I NI200 se radi spaced coil ne stisnut, ne radi dobro ako napravis micro coil, dakle nemas ga zasto skupljat pincetom... Trebao si se informirati malo vise prije nego si krenuo u tc vode, vidi fek0 si je dao truda.. www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=5&t=9993&hilit=ni200

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:40 

Yeti, izgleda da smo savladali gradivo :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2015 00:42 

Yeti je napisao:
DangerousB je napisao:

Zato ti i nabije odma temperaturu kad si stavio 75 watta, stavi 20-30 bolje ce ti bit, i temperaturu stavi oko 220-230... Jesi zakljucao hladni otpor atomizera uopce? Zbog tog ti isto moze lose radit.. I NI200 se radi spaced coil ne stisnut, ne radi dobro ako napravis micro coil, dakle nemas ga zasto skupljat pincetom... Trebao si se informirati malo vise prije nego si krenuo u tc vode, vidi fek0 si je dao truda.. http://www.vaperclub.org/viewtopic.php? ... ilit=ni200

jesam zakljuco sam dok je hladan bio :) Kad sam kupio ovaj evic dobio sam i onaj mega tank u njemu je bio NI grijac uvijek je bilo na 75w (negdje na youtube sam i vidio kao da tako mora i onda on regulise) i pario sam na 210 stepeni sasvim pristojno pa mi je zato malo cudna ova sad situacija :) ali u svakom slucaju hvala na savjetima

Povratak na vrh 

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club