|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:41. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 20 lis 2015 16:17 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
što se tc-a u Ti načinu tiče,čitao sam i ja o tome, međutim nisam još napravio build sa Ti žicom, pa ne znam, mogu isprobati navečer sa ti grijačem na ego one mega koji je došao u setu.. Ni mi u tc radi savršeno.. A za bateriju, meni traje skoro cijeli radni dan, s tim da ga držim na cca 35-55W ovisno kako mi se pari.. a vjerujem da na 75W brzo curi baterija.. probaj pa javi 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 20 lis 2015 16:18 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Moj jede bateriju i na regularnim snagama cca 30% brže nego SX mini na istim snagama. Malo optimizacije im nebi škodilo, a update neću radit kad ne koristim toliku snagu, ne koristim TC a u standardnom modu radi dobro 
|
 |
|
TootlePuffer
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 21 lis 2015 22:51 |
|
|
Evo ja imam jednog 3 dana, stavio sam twisted 30awg ti grade1 zicu koja je izasla 0.4 ohma. Stavio novi firmware, na oko 230 stupnjeva i odlicno radio. Pustio ga na miru neko vrijeme, vratim se, nula bodova. Prducka neku paricu, odma okida temp protection, sve kaj ekipa po forumima prica. Prebacio na Ni mod (s Ti zicom), spustio na 175 stupnjeva i radi ko vurica. Poslao sam Joyetechu mail, odgovorili su mi u stilu "please make sure that you use Titanium wire in Titanium mode. Which country are you from?". Osim tog bugga sa Ti modom, mod mi je odlican. Super lezi u ruci, po tezini i kvaliteti izrade je prilicno konkretan. Cini mi se da nesto brze bateriju ubija od Sigelei minija, al nije strasno, i dalje bez problema jedan - jedan i pol dan izdrzi bez da ju ispraznim do 15% battery bara (cca 35W 175 stupnjeva Ni mode). Samo napomena, mozda znate mozda ne, ja nisam. Nema dry coil protection, iliti ako je coil suh on ce izbacivat i dalje 3-5w i malo ga przit. Sto u biti nije problem, ako se koristi na normalnoj snazi i temperaturi, kada postaje suh jedva ce izbacivati paru. Od dry hitta nista, a kurio sam prilicno dugo nakon sto sam skuzio da postaje suh. Da ima potpuni cutoff na dry coil i da nema bug s Ti modom, dao bi mu 10/10 
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 10:42 |
|
|
|
Ide v2.0 već. SS žica i crtice na displayu.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 11:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
e, to je to. odličan firmware...sve radi bez greške, čak i sa SS žicom. Sa ovim updateom ovo je postao definitivni best buy na tržištu...mali je i kompaktan, podržava sve žice i radi odlično sa njima i ima dovoljno snage da to upogoni. Jedina mana je taj poklopac baterije...da se izdržati s obzirom na mogućnosti samog moda.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 13:02 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Taj poklopac baterije kod mene ne klapara nimalo. A već je uspio tresnuti o pod. Biti će da nisi imao sreće. A kupio sam ga kada sam kod nekoga vidio i probao. Niti taj nije klaparao.
A mod je stvarno dobar. Mali i sposoban.
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 13:02 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
slažem se..sad zbilja ima sve mogućnosti i za tu cijenu mislim da nemoze bolje..iako meni je poklopac sasvim solidan..a i držim ga u navlaci pa onda me to niti ne dira sve i da magneti ne drže.. idem brzo napravit update 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 13:17 |
|
|
|
V1.3 je navodno sa SS žicom i prijašnjim izgledom ekrana.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 13:27 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ovaj novi izgled ekrana je baš dobar. Sadrži sve nepotrebne informacije koje me ne zanimaju. Ali izgleda kao pravi gadget. Stoga sam isključio stealt mod. Neka se blješti.
Samo da još feku oplindram za malo SS žice. Ti žicu mi je dao ali nisam skupio volje slagati je. Sada mi je boćica pri kraju, vrijeme je promjene vate, pa da i to probam kada već moram raskapati.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini Postano: 05 stu 2015 13:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
nekako slićno sam i ja razmišljao, pogotovo ovo oko ss žice pola ekrana služi za bespotrebne informacije o broju pufova, umjesto da su idalje brojke lijepe i velike Fekoooo trebamo malo SS žice prikladnog promjera za subotu
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 11:41. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |