|
.
Sada je: 28 tra 2026 01:50. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 01:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 05 srp 2011 23:09 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 05 srp 2011 23:11 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 05 srp 2011 23:29 |
|
|
.COM
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 06 srp 2011 01:27 |
|
|
Pre skupo za "probat" 
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 06 srp 2011 09:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
msismano je napisao: Pre skupo za "probat"  Nas nekoliko clanova foruma ima LiNiCoO2 Panasonic baterije sto je ista jezgra kao AW i Redilast. I vrijede toliko.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 06 srp 2011 20:02 |
|
|
Pričate o soc. cijenama modova a tražite skupocjene baterije i punjače,nema logike... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 06 srp 2011 20:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ma , Frenk pusti bagru buržujsku, ja se služim batt. od prije dvije godine, rade, o punjačima da ne govorim.To ti je tako u ovom društvenom sustavu, što imaš manje, to više troši.Vidiš da i ja prodajem  , a nije to bez vraga, trebam za naftu za  , inače niš od svega toga.Pa zato je cijena onih nekoliko komada eGo-T i bila takva, za raju. Pa naravno za članove VC-a, a ostalo je za diskusiju , može i nova tema, bar po meni o cijenama. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 06 srp 2011 20:42 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma , Frenk pusti bagru buržujsku, ja se služim batt. od prije dvije godine, rade, o punjačima da ne govorim.To ti je tako u ovom društvenom sustavu, što imaš manje, to više troši.Vidiš da i ja prodajem  , a nije to bez vraga, trebam za naftu za  , inače niš od svega toga.Pa zato je cijena onih nekoliko komada eGo-T i bila takva, za raju. Pa naravno za članove VC-a, a ostalo je za diskusiju , može i nova tema, bar po meni o cijenama.  Pa stvarno ne kužim,ajd da je na onom forumu,al ovdje , imam bat.18650,ta je bila od skupljih,skoro 4$ koja je u modu skoro god.dana,neznam ni kako izgleda i radi ko i prvi dan,kad se sjetim ubodem bananicu u nju koja mi je kraj tu di sedim,i sad,šta će mi Panasonic,AW,e a zato mi je danas stigao Pani VT30,još je u kutiji 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 07 srp 2011 12:17 |
|
|
Frenk je napisao: ......i sad,šta će mi Panasonic,AW,e a zato mi je danas stigao Pani VT30,još je u kutiji  Sudeci po marke baterije....sigurno su "double protected,specially designed battery for mod ".. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: AW "Protected" i "IMR" baterije Postano: 07 srp 2011 12:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Pa stvarno ne kužim,ajd da je na onom forumu,al ovdje , imam bat.18650,ta je bila od skupljih,skoro 4$ koja je u modu skoro god.dana,neznam ni kako izgleda i radi ko i prvi dan,kad se sjetim ubodem bananicu u nju koja mi je kraj tu di sedim,i sad,šta će mi Panasonic,AW,e a zato mi je danas stigao Pani VT30,još je u kutiji  Nis cudno da ti baterija od 4$ radi dok stoji godinu dana na polici. I to jedna od dvadesetak koje si kupio. Ako si s njome zadovoljan cemu citati ovo o najkvalitetnijoj bateriji koja se uopce moze nabaviti na trzistu i koju NASA salje u svemir. Cisto gubljenje vremena.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 01:50. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 01:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |