Brzinski posto je upravo stigao, na prvu djeluje ok ati, sve je doslo full cisto, unutra setup mc-vata 0,5 ohma i parim ga tako na nemesisu
Nisam ljubitelj mc-a jer mi je muka od silne arome a hitovi su prejaki takodje
Punjenje ekstra odradjeno, natankam ga iz obicne bocice bez prosute kapi-ekstra, afc ide malo tesko ali uradjen lijepo, nastimas si zrak perfektno i ima dva proreza jedan nasuprot drugog sto je isto ok
Drip tip prevelik fi, pasace zenama :-p
Rastavljanje kao kangertech, odvrnes staklo ispadne, nisam ljubitelj, drazi mi je kayfun sa navojima na plastici ali narucio sam staklo jos jedno da imam rezervu
Vijci na bazi nisu za motanje zice oko njih, pravljeno je da se provlaci zica kroz rupice ispod vijaka, nova tehnika za mene al ce da se savlada valjda
To je to za sad, jedva cekam da probam silicu i 2 ohma obicni coil,
Jos da dodam da cuci na nemesisu perfektno i bez hybrid konektora, kojeg negdje imam i sa njim ce biti jos bolji vizualni dojam
Poparen jedan tank na stock setupu, upaljen jezik, nosnice, grlo, standardni mc problemi, odlucio sam da probam nr-r-nr 1.5 ohm, standard coil oko 2 mm borera i vata sto je dosla uz lemu, ok ali previse zraka, trebace motati oko 4 mm borera jer su rupa na bazi i komora naspram kayfuna ogromni, aroma je cista i lijepa
Svakako ati za Ladislava da stavi dual coil, mjesta ima, moze probati i quad
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk