Dadach je napisao:
Nakon kolko dana?
Meni je fasttech već ponudio store credit zbog toga što sam naručio jedno a poslali su mi drugo a kod njega je još bio oglas za
x9 pyrex i link na fasttech. Osim toga, to znači da ga sam nikad nije ni vidio nego je prenosio nečiji thread sa ECF-a čak je i slika kod njega bila sa ECF-a. Tak mogu i ja pisat o bilo čemu na temelju rekla-kazala. A da je T4 sa FT smeće(a on ga hvali) znam iz vlastitog iskustva. Ne kažem da to radi namjerno ali nije sve što piše istina.
Covjek ne uzima placu za to sto radi...otvorio blog da bi vaperi mogli naci jetine stvari,nije duzan garantovati za neki j#beni klon od 5 dolara,to ti zelim reci,nije mi jasno kako zamisljate da vam netko prezentira stvari bez da sami uvidite o cemu se radi? Svaka budala,svaki pocetnik hvali svako drugo sr#nje po netu...dali to znaci da je to istina ili mu ja trebam vjerovati?!
Ovaj za razliku od ostalih ne salje mejlove ljudima,ne spamira grupe vec ljudi idu i traze informacije od njega...
Boli mene za njega ali blog ima skoro 9.000.000 pregleda za nepunu godini,to je dovoljno...