Platio sam i jedan i drugi,MY-T i Line (i nemam obavezu da reklamiram

) pa tako ne vidim razloga da nekoga velicam ili ne,a i clanovi koji su proizveli ove stvari moraju shvatiti da su kritike dobronamjerne a ne da se necij ugled narusi....Pa budimo realni,ako postoji neki nedostatak,mana ili sl. onda postaje tabu tema o kojoj nitko nista ne govori.Naprotiv,ako ima nesto sto ne cini dajte da jedni drugima pomognemo i da se gadgeti prisposobe za pravi uzitak...
I jos nesto...kad netko napravi atty koji je savrsen nek me stavi na listu za dva komada,jednog cu uramiti a drugi koristiti

Idemo on...
Bas sam juce Dadi rekao....fiber je fiber,mrezica je mrezica.Po meni aroma sa fibera je puno bolja nego sa mrezicom,da sad ne trazim moj post od pre pola godine gde kazem isto ovo.Meni se kod Line-a dopada vrhunska izrada,stvarno vrhunska i tu nema govora a oko performansi....pa njih mozes sam dovesti do savrsenstva,znaci performanse takvih atomizera zavise od onog koji radi setup na njima a ne konkretno od materijala drip-tipa

...
Meni iskreno ne curi kod rupice na navoj ali se zna pojaviti kondenzat kod tog istog navoja kad malo odsarafim,znaci tek onda prolazi kondenzat ali mislim da se moze srediti....Taj navoj se moze resiti nekom gumicom kako bi fino dihtovao.
Za setup koristim 3/-4 namotaja 0.20 kanthala sa #400 mrezicom,ovo sa mrezicom za ubuduce moram promijeniti,moram se snaci za #325 ili sl.,jer sa manje rupica na dobijete veci TH a meni to treba....Sledeci setup ide sa kanthalom 0.30,probacu sa nekih 6 namotaja,otprilike bi bilo 1.1-1.2 Ohm.Tako imam vecu povrsinu pod grijacem a manji otpor pa kad se to zalaufa...ali videcemo.
Zahvaljujuci yenkiju sam uspeo da napravim ovaj setup,spasila me njegova mrezica i kanthal koji daje u komplet sa MY-T

....inace bi jos gledao u Line
Sve u svemu Line je jedna jako dobra i isplatljiva stvar koja po meni je "must have" u vasoj kolekciji,isto kao i dobar mod.Mislim da zasad imam tri gadgeta od kojih se ne bi odvojio pa makar i prestao s parenjem a to su "Devil's Marble-EVO",Line i MY-T....a,i Panasonic baterije

Sledi i recenzija za yenkijev MY-T....atty koji zasluzuje bolje mjesto na rang listi.

(molim doticne osobe da uplate obecanu sumu na racun)