Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 pro 2024 23:25. Sada je: 04 pro 2024 23:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Merkava by Chels
PostPostano: 11 tra 2016 19:12 

nitko nece napisat ni rijec o ovom atiju, pa čak i oni koji ga imaju, meni djeluje jako zanimljivo i subscribe-al sam se za sljedeći batch, baš sam poslao upit već nervozan kad će to bit al nažalost se nezna, danas dobio odgovor

unfortunatelly I have no dates as well yet. Chels, our modmaker is now working on the new model of Merkava, and it can take some time.
Please follow the news on our site and FB account.

slika
slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Merkava by Chels
PostPostano: 11 tra 2016 19:54 

Predloži mu promjenu imena u Merhaba... imat će prođu sam takvu :yes:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Merkava by Chels
PostPostano: 11 tra 2016 20:30 

Jooj Vulja, odi vrit :D

Dakle, gornja slika je merkava V2, donja slika je deck V1. V1 Merkava ima konusni dimnjak dok V2 ima valjkasti (jednostavnija proizvodnja, zato je i V2 jeftinija nego V1).Osim toga na V2 AFC ima slot u bazi, V1 ima ring sa rupama. V2 u decku ima dodatne "bazenčiće" za tekućinu.

V1
Deck je isfrezan iz jednog komada, sa širokim kanalom za tekućinu u obliku slova S, tako da i high VG tekućine nisu problem. Zrak dolazi od ispod coila, promjer malo uzdignute cjevčice je 2,5 mm. Kapacitet sa metalnom sekcijom tanka oko 5ml. (sekcije kayfuna/russiana su kompatibilne). Deck ima dosta mjesta, najbolje radi sa coilovima 2-2,5mm, nema oscilacija otpora, odlično radi u TC. Zraka ima i za maalo restricted DL. JC jednostavan, 2-3 puna kruga su dosta za dobro wickanje 50/50 tekućine. Top fill punjenje, odvrne se top cap i ide bez problema i iz Fekinih i Valterovih kakica bočica. Aroma bolja nego na kayfunima (biće zbog nižeg konusnog dimnjaka), kvaliteta izrade i materijal kao što mu i ime govori. Zbog jednostavnosti jedan od vječnih "radnih" atija.
V2 se po meni (upola jeftiniji od V1) isplati uzeti tko želi no frill ati.

V1 Merkava
slika

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 12 tra 2016 06:59 

A so....fala na pojasnjenju i bilo je vrijeme da se oglasis :D znaci ovo kaj se ceka batch to bi trebao bit v2? Ma djeluje mi cvrsto,kvalitetno a i user friendly i zato mi je sada prvi na listi za nabavit

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: