| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 30 svi 2011 15:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cahura je napisao: citam ja svaki dan sam neam kaj pametnog napisat posto ne pusim bash elektronsku pljugu jer mi ne pasu vise tekucine  al sad dolazi dark perque paa bu boljse:) Cahura, imam ja i perique black na lageru, samo dodji. U stvari svako malo se zaletim da uzmem jos koju aromu ali Ko i svaki dobar paritelj imam u hladnjaku bar dvadesetak aroma koji cijeli vaperclub ne moze potrositi za godinu dana.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 30 svi 2011 22:40 |
|
|
CHROMEX je napisao: cahura je napisao: Lis je napisao: E Cahura koji ti nos imas. Nema te mjesec dana i pojavis se taman kad treba probat nekaj novo  citam ja svaki dan sam neam kaj pametnog napisat posto ne pusim bash elektronsku pljugu jer mi ne pasu vise tekucine  al sad dolazi dark perque paa bu boljse:) NE ODUSTAJ, NAĆI ĆEŠ SVOJU TEKUČINUImaš podršku cijelog foruma, ovog, onog i onog  Ako nigdje,a ono ispod sebe,danas-sutra... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 30 svi 2011 22:47 |
|
|
Ako post tracking ne laze, sutra ujutro mi stize 10 G4 cartova, tako da ocekujte neku objektivnu recenziju 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 30 svi 2011 22:58 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Ako post tracking ne laze, sutra ujutro mi stize 10 G4 cartova, tako da ocekujte neku objektivnu recenziju  Možeš očekivati puuuno pare jer ima 2 grijača po 1,5 ohma,duplu potrošnju soka a tako i baterije,sve ostalo je kao standardni kart stim što je ovaj proziran pa se vidi spužvica,tj. dali ima i koliko soka u njoj,sve treba probati u ovom kratkom životu 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 31 svi 2011 03:41 |
|
|
Zulufe javi ako valja pa da trgujemo  ja sam zainteresovan barem za 1 ako bude bilo
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 31 svi 2011 15:35 |
|
|
|
Prvi utisak je prilično loš: jako lako i brzo se pune - bukvalno za sekund i po, ali evo već 3 sata pokušavam 2 komada da nateram da daju pare koliko bi trebalo i ne uspevam... Ukusa nema, jačine nema. Znam da je c2 clearomizerima trebao neki sat da se razrade, ali mislim da nije ovoliko trajalo...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 02 lip 2011 10:34 |
|
|
Evo, posle 3 dana borbe sa G4 zaključak je sledeći: teško smeće!Pare nema, jačine nema, arome nema... jedna prilično dobra ideja izvedena na baš loš način. U suštini ovo je trebao biti CE2 clearomizer naopako: grejač i fiber su dole s tim da je fiber vrlo kratak: ide samo do kraja grejača. Unutar ove spoljne cevi se nalazi još jedna, plastična unutrašnja cev, koja je kratka i zatvorena odozgo - a vrlo je mali razmak između njih dve i unutrašnja ima rupice na krajevima grejača: tako se valjda htelo da se tečnost na grejač dotura polako i da ne može doći do curenja. Ali u praksi to vrlo mršavo funkcioniše, a pošto je cela konstrukcija zalivena za konektor carta: ne verujem da se može nekom laganom modifikacijom popraviti. Suma sumarum: proizvod za izbegavanje! Isto važi i za Dekangov RY#4: kod svakog dima mi je muka od preterane količine arome, osećam se kao da parim neki parfem 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 02 lip 2011 10:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Lepa recenzija, to sam i očekivao otprilike. Što se RY tiče to je smeće obično domače. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 02 lip 2011 10:50 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Evo, posle 3 dana borbe sa G4 zaključak je sledeći: teško smeće!Pare nema, jačine nema, arome nema... jedna prilično dobra ideja izvedena na baš loš način. U suštini ovo je trebao biti CE2 clearomizer naopako: grejač i fiber su dole s tim da je fiber vrlo kratak: ide samo do kraja grejača. Unutar ove spoljne cevi se nalazi još jedna, plastična unutrašnja cev, koja je kratka i zatvorena odozgo - a vrlo je mali razmak između njih dve i unutrašnja ima rupice na krajevima grejača: tako se valjda htelo da se tečnost na grejač dotura polako i da ne može doći do curenja. Ali u praksi to vrlo mršavo funkcioniše, a pošto je cela konstrukcija zalivena za konektor carta: ne verujem da se može nekom laganom modifikacijom popraviti. Suma sumarum: proizvod za izbegavanje! Isto važi i za Dekangov RY#4: kod svakog dima mi je muka od preterane količine arome, osećam se kao da parim neki parfem   Hvala na recenziju iz prve ruke,postedeo si od maltretiranja i zaj.....ncija oko narucke ne samo mene vec i ostale clanove.A bas sam mislio da je nesto sto vredi jer je koncept dobar.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G4 from HG Postano: 02 lip 2011 11:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ma koncept je ok, ali postoje majstori koji će to usavršiti.Kad Kinti dođe to, onda da meni, pa prosledim u smeće.... to je to.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |