|
.
Sada je: 09 svi 2026 14:22. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 14:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: The Cube Postano: 02 stu 2011 12:54 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: The Cube Postano: 02 stu 2011 19:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Imam puno toga za i protiv. Oblik je odlican, nema vise kotrljanja po stolu. Aluminij je lose, navoji su preosjetljivi a dolazi i do korozije aluminija sto povecava otpore. Ogrebotine su normalna pojava na aluminiju. Kromirani aluminij je lose jer se vidi svaki otisak prsta. Pjeskareni aluminij je dobro ali nece dugo trajati. Rostfraj je dobro ali zbog oblika mu povecava tezinu. Mehanicki prekidac, ha, li-la potrebno ga je odrzavati,a cini mi se da ima dva kontaktna mjesta. Osim toga je na nezgodnom mjestu jer okidanje malim prstom nije prirodno. Podesavanje centralnog konektora nije lose ali sam siguran da ce liquid procuriti u bateriju. Cijena je dobra.
Kada bi bio u situaciji da biram uzeo bih mali 14500 inox mod, makar nisam siguran kako bi ga okidao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Sada je: 09 svi 2026 14:22. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 14:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |